Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗА СПРИЯННЯ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ У 2019 РОЦІ ПРАЦЕВЛАШТОВАНО 200 УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ

Дата: 29.08.2019 14:57
Кількість переглядів: 46

З початку 2019 року послугами Київської обласної служби зайнятості скористалися майже 850 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, з них 113 осіб з інвалідністю. Про це повідомив директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук.
За його словами, серед зареєстрованих в обласній службі зайнятості військовослужбовців АТО, половина осіб віком до 35 років та лише 23% – старше 45. Крім того, серед таких осіб 45 % - з вищою освітою, 39% - з професійно-технічною освітою та 16% - з початковою і середньою.
"Ми проводимо постійну роботу щодо працевлаштування учасників АТО відповідно до їх фаху та кваліфікації. У січні-липні 2019 року отримали роботу 200 осіб з числа учасників АТО, з яких 13 осіб з інвалідністю. Найбільше з них працевлаштовані на місця робітників з обслуговування та експлуатації -32%, найменше (14%) – задіяні у сфері торгівлі та послуг», - зазначив Д. Дармостук.
Станом на 1 серпня 2019 року до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 86 учасників АТО (ООС), а професійне навчання за направленням роботодавців пройшли 47 військовослужбовців, у тому числі 6 осіб з інвалідністю. Найбільшим попитом на професійне навчання користувались професії тракториста, пожежника, оператора котельні, а також сприяння підприємницькій діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь