Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За І квартал поточного року до місцевих бюджетів території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області надійшло більше 553 млн. гривень

Дата: 08.04.2020 20:34
Кількість переглядів: 45

Як зазначив очільник Василь Зеленський, ріст надходжень до загального фонду місцевих бюджетів у порівнянні з минулорічним показником склав 9,1% або 46,2 млн. гривень.

Традиційно, у доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займає податок з доходів фізичних осіб - 352,2 млн гривень або 63% надходжень. У порівнянні із січнем-березнем 2019 року надходження зросли на 25,3 млн гривень.

Також, стабільно і суттєво  поповнює бюджети місцевих громад надходження єдиного податку від малого підприємництва. Цьогоріч, порівняно з аналогічним періодом 2019 року, надходження податку зросли на 11,5 млн. гривень, і станом на 01.04.2020 року становлять 109,8 млн. гривень. Зокрема, від фізичних осіб «спрощенців» надійшло 75,3 млн. гривень (+ 10,7 млн. грн.), сплата податку юридичними особами склала 11,4 млн. гривень (+ 1,4 млн. грн.), а сільськогосподарськими товаровиробниками -  23 млн. гривень (+ 2,5 млн. грн.).

Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області наголошує, що  02 квітня 2020 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)» №540-ІХ від 30.03.2020, яким збільшено граничний обсяг доходу, встановленого для платників єдиного податку: І група – до 1,0 млн.грн.;  ІІ група – до 5,0 млн.грн.; ІІІ група – до 7,0 млн.грн.

 

Білоцерківське управління

 ГУ ДПС у Київській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь