Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За І квартал поточного року до місцевих бюджетів території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області надійшло більше 553 млн. гривень

Дата: 08.04.2020 20:34
Кількість переглядів: 49

Як зазначив очільник Василь Зеленський, ріст надходжень до загального фонду місцевих бюджетів у порівнянні з минулорічним показником склав 9,1% або 46,2 млн. гривень.

Традиційно, у доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займає податок з доходів фізичних осіб - 352,2 млн гривень або 63% надходжень. У порівнянні із січнем-березнем 2019 року надходження зросли на 25,3 млн гривень.

Також, стабільно і суттєво  поповнює бюджети місцевих громад надходження єдиного податку від малого підприємництва. Цьогоріч, порівняно з аналогічним періодом 2019 року, надходження податку зросли на 11,5 млн. гривень, і станом на 01.04.2020 року становлять 109,8 млн. гривень. Зокрема, від фізичних осіб «спрощенців» надійшло 75,3 млн. гривень (+ 10,7 млн. грн.), сплата податку юридичними особами склала 11,4 млн. гривень (+ 1,4 млн. грн.), а сільськогосподарськими товаровиробниками -  23 млн. гривень (+ 2,5 млн. грн.).

Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області наголошує, що  02 квітня 2020 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)» №540-ІХ від 30.03.2020, яким збільшено граничний обсяг доходу, встановленого для платників єдиного податку: І група – до 1,0 млн.грн.;  ІІ група – до 5,0 млн.грн.; ІІІ група – до 7,0 млн.грн.

 

Білоцерківське управління

 ГУ ДПС у Київській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь