Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ТУРБОТОЮ ПРО ЗДОРОВ’Я: КИЇВОБЛЕНЕРГО ПРОСИТЬ КЛІЄНТІВ ЗВЕРТАТИСЯ ДИСТАНЦІЙНО

Дата: 17.03.2020 10:28
Кількість переглядів: 47

Київська область, 16 березня 2020

У зв'язку з введенням в Україні суворого карантину через коронавірус, Київобленерго з 17 березня 2020 року тимчасово припинить особистий прийом клієнтів в центрах обслуговування. Всі послуги будуть надаватися дистанційно. Отримавши ваше звернення через будь-який з каналів зв'язку, наші співробітники нададуть вам необхідну консультацію і інформацію про те, як оформити чи отримати послугу.

За допомогою дистанційних сервісів ви зможете:

-          передати покази лічильника (на сайті і в особистому кабінеті побутового споживача та юридичного);

-          дізнатися інформацію про відсутність електроенергії: планові та аварійні;

-          отримати інформацію про роботу приладів обліку (електричних лічильників);

-          отримати консультацію, якщо не працює лічильник;

-          замовити приєднання до мережі;

-          замовити збільшення потужності;

Для того щоб скористатися дистанційними сервісами, ви можете:

-          скористатися послугами на сайті компанії - http://www.koe.vsei.ua/

-          зателефонувати до кол-центру за телефонами мобільного оператору Київстар (067) 495-70-40Стаціонарні номери кол-центру (044)459-07-40 (крім питань приєднань) та (044)494-43-20 (лише з питань приєднань).

-          направити звернення на електрону пошту - info.koe@koe.vsei.ua;

-          звернутися на сторінку Київобленерго в Facebook.

Якщо ваше запитання все-таки вимагає письмового звернення в компанію і не може бути вирішене через дистанційні канали обслуговування, ви зможете залишити своє звернення в осередках для кореспонденції, які знаходитимуться  в кожному районному підрозділі. Схема подачі інформації буде розміщена  поруч з осередками для кореспонденції.

Київобленерго як великий відповідальний бізнес піклується про здоров'я своїх клієнтів і співробітників. Тому закликає мешканців області на час карантину утриматися від візитів в Центри обслуговування.

Довідка.

ДТЕК приєднався до нової глобальної Платформи дій з боротьби з коронавірусом COVID-19. Платформа створена Всесвітнім економічним форумом за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров'я і відкрита для всіх компаній і галузевих груп, а також інших зацікавлених сторін.

В умовах карантину ДТЕК прагне забезпечити безперервність бізнес-процесів і просить своїх клієнтів, замість візитів до центрів обслуговування, користуватися дистанційними сервісами. Вони більш зручні, економлять час і не вимагають особистої присутності в офісах компанії.

Відповідно до статті 29 Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу Covid-19 і з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року Кабінет міністрів ухвалив встановити на всій території України карантин з 12 березня по 3 квітня 2020 року.

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес за розподілом електроенергії і експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК - найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобутку природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. Напрямок Innovation DTEK реалізує проекти в сфері технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційної освітньої бізнес-платформою Academy DTEK.

У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування - 26 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. Співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Відділ комунікацій

ПрАТ «Київобленерго»

Тел.: (044)4928300

E-mail:  press_koe@koe.vsei.ua

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь