Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЯРМАРОК КАР`ЄРИ "СТО ПРОФЕСІЙ - СТО ДОРІГ!" ПРОЙШОВ В ТЕТІЇВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ФІЛІЇ

Дата: 21.11.2019 11:09
Кількість переглядів: 41

Життя не стоїть на місці, особливо в наш час все змінюється з приголомшливою швидкістю  під впливом   нових відкриттів  , інформаційних технологій , екологічних змін  та ряду інших чинників. Змінюються і професії – одні попадають в список застарілих і відмирають, інші є професіями майбутнього та мають попит на сучасному ринку праці. Як обрати професію , яка буде затребуваною і при цьому приноситиме задоволення – це питання постає перед старшокласниками шкіл. Служба зайнятості не стоїть осторонь, а разом з батьками, педагогами , наставниками допомагає учням у виборі свого майбутнього.

           Тому,  19 листопада 2019 року Тетіївська районна філія Київського обласного центру зайнятості у своєму приміщенні   зібрала учнів-випускників загальноосвітніх навчальних  закладів міста, вчителів,  представників навчальних закладів, як вищих так і професійно-технічних, на Ярмарок професій- «Сто професій –сто доріг!».

          Свої навчальні заклади  презентували представники: Максим Палій - завідувач кафедри кримінального права процесу та криміналістики та Микола Феськов –доцент кафедри кримінального права процесу та криміналістики  Київського інституту інтелекту власності та права, Андрій Лісовий –доктор економічних наук , професор завідувач кафедри аудиту та економічного аналізу  Університету державної фіскальної служби, Алла Чумак –завідувач директора з виховної роботи  Державного навчального закладу «Тетіївське ПТУ».

        На заході присутні переглянули фото та відеоматеріали про діяльність даних навчальних закладів, дізналися про професії та спеціальності по яким вони навчають. Учні охоче спілкувалися із викладачам, отримали консультації та інформаційні буклети,  в яких описані напрямки навчання, умови вступу, можливості подальшого працевлаштування та кар’єрного зросту.

         Валентина Криворученко –в.о. директора районної філії в своєму виступі та в заключному слові розповіла  про  важливість вибору професії для молодого покоління  та підкреслила  актуальність  профорієнтаційних послуг, заходів служби зайнятості та «живого спілкування» з досвідченими фахівцями, які допомагають учням у виборі професії та життєвого шляху. Вдалого вибору професій , вам - випускники !

 

 

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь