Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЯКИМ БУДЕ ПОЧАТОК НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ДЛЯ СКИБИНЕЦЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 22.08.2019 14:57
Кількість переглядів: 70

Напередодні нового навчального року міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк зустрівся з батьками учнів та педагогічним колективом Скибинецької школи. Приводом для зустрічі став аварійний дах над спортивним залом у школі, що завдає небезпеку для учасників навчального процесу. Тож в найкоротші терміни потрібно було визначити як і де розпочнеться новий навчальний рік для юних скибинчан.
Під час зустрічі батьками піднімалось питання, чому ремонт даху не зробили відразу після того як він провалився. Руслан Майструк пояснив присутнім, що міська рада не могла виділяти кошти на школу, яка знаходилась, на той час, на балансі районної ради та була філією Кашперівської опорної школи. І лише після того як навчальний заклад передали ОТГ з'явилася законна можливість зібрати всі необхідні документи та оголосити тендер на виконання робіт. Потрібно було замовити проект, який подати на державну експертизу, після чого зробити енергоефективний паспорт ( енергоаудит) та подати ці всі документи до департаменту капітального будівництва КОДА. Потім дочекатися сесії облради, на якій і виділились кошти на ремонт даху в Скибинецькій школі.
В ході спілкування між батьками, вчителями та головою ОТГ було вирішено розпочати навчальний рік в Скибинецькій школі, а коли підрядник розпочне ремонтні роботи – зібратися ще раз і, в залежності від терміну роботи, вирішити як відбуватиметься навчання для дітей в подальшому.
Наразі Скибинецька школа чекає завершення тендеру на ремонтні роботи даху, а саме 27 серпня вирішиться хто буде підрядником даних робіт. З обласного бюджету на це виділено кошти в розмірі 1360 тис.грн., з міського бюджету – 240 тис.грн.
На завершення зустрічі батьки та педагоги подякували міському голові за розуміння та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь