Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЯК ПІД ЧАС КАРАНТИНУ ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗИ ЛІЧИЛЬНИКІВ ЮРИДИЧНИМ ОСОБАМ? РОЗПОВІДАЄ КИЇВОБЛЕНЕРГО

Дата: 24.03.2020 10:04
Кількість переглядів: 45

Київська область, 23 березня 2020

ДТЕК прийняв ряд превентивних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу на підприємствах і мінімізації ризиків поширення інфекції в містах присутності бізнесу. Діючи в інтересах України, турбуючись про здоров'я своїх клієнтів та співробітників компанія закликає мешканців області віддавати перевагу дистанційним сервісам. Про особливості передачі показів лічильників юридичними особами в умовах карантину розповідає Київобленерго.

 

«Центри обслуговування клієнтів Київобленерго перейшли на дистанційне обслуговування, що надважливо під час карантину. Дистанційні сервіси, які сьогодні пропонує компанія клієнтам, дозволять швидко та зручно, уникаючи скупчення людей, передати покази лічильника», - зазначив генеральний директор енергокомпанії Віталій Шайда.

Передати «Звіт про покази засобів обліку за розрахунковий місяць» юридичним особам сьогодні можна за допомогою:

1. «Особистої сторінки» для юридичних осіб. Якщо особиста сторінка у клієнта відсутня рекомендуємо скористатися іншими дистанційними сервісами.

2. Електронної пошти Personal.Page@koe.vsei.ua або мобільних номерів у Viber. У клієнта приймуть надіслану кольорову сканкопію або фото Звіту з мокрою печаткою та підписом. Його опрацюють та надішлють у відповідь підписані з боку компанії рахунок та акти. Важливо в повідомленні вказати контактний телефон та електронну пошту.

Клієнтам північного регіону (Іванківський, Вишгородський, Ірпінський, К-Святошинський, Бородянський, Макарівський райони) необхідно направляти інформацію в Viber за номером телефону - +38 (066) 990 47 54;

Лівобережного регіону (Броварський, Бориспільський, Баришівський, П-Хмельницький, Згурівський, Яготинський райони) +38 (099) 674 72 15;

Для західного і південного (Фастівський, Васильківський, Обухівський, Кагарлицький, Миронівський, Рокитнянський, Сквирський, Білоцерківський, Таращанський, Богуславський, Володарський, Ставищенський і Тетіївський райони) - +38 (099) 610 40 68.

3. Спеціальних скриньок, які встановлені в Центрах обслуговування клієнтів. Для звітів у паперовому вигляді. З переліком адрес можна ознайомитись на сайті.

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес за розподілом електроенергії і експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК - найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобутку природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. Напрямок Innovation DTEK реалізує проекти в сфері технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційної освітньої бізнес-платформою Academy DTEK.

У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування - 26 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. Співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Відділ комунікацій

ПрАТ «Київобленерго»

Тел.: (044)4928300

E-mail:  press_koe@koe.vsei.ua

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь