Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзна комісія в інклюзивно-ресурсному центрі

Дата: 10.09.2018 17:10
Кількість переглядів: 35

Інклюзивно-ресурсний центр на базі опорного закладу відвідала виїзна комісія в складі заступника міського голови з гуманітарних питань Тетіївської ОТГ Т.Л.Подашевської, начальника управління освіти Т.І.Коробко та в.о. директора інклюзивно-ресурсного центру Ю.М.Секереш.
Окрім того, члени комісії зустрілися з випускниками КЗ «Тетіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1» Тетіївської міської ради Київської області і поспілкувалися з молоддю про їх плани на майбутнє. З`ясували - хто з якою професією планує пов`язати своє життя, а колишні учні згадали шкільні роки в стінах рідного закладу. 
Заступник міського голови з гуманітарних питань Т.Л.Подашевська та начальник управління освіти Т.І.Коробко розповіли про майбутню медіатеку, яка вже скоро працюватиме в класі, де відбулась зустріч, чим значно полегшить навчальний процес як для учнів, так і для вчителів. В ході розмови Тетяна Леонідівна зазначила про важливість патріотичного виховання серед школярів, адже в умовах сучасних реалій, саме від наймолодшого покоління залежить майбутнє держави.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь