Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ГОДІВНИЧКА»

Дата: 21.06.2017 08:58
Кількість переглядів: 67

    11 листопада 2016 року у районному Центрі позашкільної освіти відбулося  відкриття Всеукраїнської акції «Годівничка».
   Метою акції є виховання ціннісного ставлення до біорозмаїття, проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони та збереження орнітофауни. Засновником та ініціатором даної акції в місті є Тетіївська міська рада, організаційно – методичне забезпечення здійснює районний Центр позашкільної освіти.
   Із умовами  конкурсу учасників ознайомили: начальник відділу з гуманітарних питань та внутрішньої політики Тетіївської міської ради Наталія Гріщенко та спеціаліст з екологічних питань Роман Гринюк, які розповіли, що протягом листопада-березня дітьми ведуться спостереження за птахами, фіксуються результати спостережень та годування птахів у вигляді фотозвіту. Кращі роботи будуть відзначені дипломами та подарунками від міської ради у день свята «Зустрічі птахів» (квітень).
   Активну участь у виготовленні годівничок взяли школярі загальноосвітніх шкіл міста та вихованці РЦПО. Вони  разом із батьками творчо підійшли до цієї акції: майстрували різнокольорові годівнички різної форми, аби птахам було там затишно і тепло. Потім насипали туди корму і розвісили годівнички на деревах в парках, біля своїх будинків та на території шкіл.
   Також висловлюємо подяку за підтримку у проведенні акції та нагороджені учасників, які виготовили годівнички, представнику благодійного фонду Олександра Ференця «Фортеця» - Ірині Нижник та колективу РЦПО за організацію даного заходу. 
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь