Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВОНИ ПІДКОРЮЮТЬ НОВІ ВЕРШИНИ

Дата: 06.11.2018 09:15
Кількість переглядів: 304

Швидке зростання популярності східних єдиноборств в Україні і світі, спортивної майстерності спортсменів зумовлює значне збільшення конкуренції на змаганнях Всеукраїнського та Європейського рівнів.
27 жовтня 2018р. в м.Ельч-Ласковіце (Польща), відбувся 1-й Відкритий Кубок Європи по Фулл-контакт карате - СОКАРАТЕ. Даний турнір був абсолютно відкритим для всіх Стилей і Організацій контактних Єдиноборств. На ці змагання прибули спортсмени з 11 країн. Поєдинки проходили із повним контактом і характеризувалися високою напругою змагальної боротьби. Наша команда в кількості 5 чоловік: Лісовий Олександр, Заграюк Іван, Гіглавий Микола, Гринюк Максим та Боднар Дмитро провели по кілька поєдинків в кожному розділі з представниками Польщі, Німечини, Чехії, Австрії та України. Бої були конкурентними та видовищними. 
Завдячуючи Президенту Міжрегіональної Федерації Фул-контакт карате Віталію Михайловичу Красилівському, ретельній підготовці спортсменів до кожного спортивного старту, наші діти гідно представили Україну та наше місто за кордоном. В підсумку, команда взяла 14 Кубків Європи. В той час, коли всі діти відпочивали влітку, наші спортсмени на чолі з Віталієм Михайловичем морально і технічно готувались до цих змагань в спортивних таборах. І хто знає, можливо ще не один з цих вихованців піде шляхом одного з кращих вихованців шихана Красилівського В.М. Лісового Олександра, який отримав в цьому році чорний пояс І дан і пов’язав своє майбутнє з професією тренера по східних єдиноборствах, навчаючись в Київському Національному університеті фізичного виховання і спорту.
Завдяки віце-президенту Федерації Фул-контакт карате України, віце- президенту Федерації сокарате України, голові Тетіївської міської ради Майструку Руслану Володимировичу діти мають можливість неодноразово брати участь у різних змаганнях в Україні та за її межами.
Батьки щиро вдячні Руслану Володимировичу за допомогу в організації поїздки, бажають йому міцного здоров`я та успіхів в його нелегкій праці.

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь