Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЛАДА МАЄ ПОВЕРНУТИСЬ ОБЛИЧЧЯМ ДО ГРОМАДИ

Дата: 09.06.2017 15:01
Кількість переглядів: 36

 Тетіїв – давнє місто із 500-річною історією, а згідно деяким даним йому 830 років. Місто, про яке згадують в книгах, яке отримало самоврядування за Магдебурзьким правом та було центром супротиву проти радянського окупаційного режиму. Місто, яке заслуговує бути кращим по праву.
   За останні чотири роки в Тетієві відбулося багато позитивних змін. Про те, що вдалося зробити, про амбітні плани на майбутнє міста, про складнощі та шляхи їх подолання розповів мер Тетієва Руслан Майструк.
Що заставило вас змінити посаду виконавчого директора ТОВ «ТАК-АГРО» на пост мера?
Основною причиною став застій та занепад в місті на той час. А я хотів, щоб місто розвивалося,  щоб вирувало життя в місті, хотів зробити для свого міста максимум для покращення життя громади, оскільки я сам тут народився та проживаю. І не просто хотів, а відчував, що можу це зробити.
Крім того, я знав роботу міської ради, оскільки був депутатом міськради і головою земельної комісії, яка найбільше працює з усіх комісій.
Яким було місто до Руслана Майструка?
Не видно було, що місто живе. Це і будинки, які жахливо виглядали, в яких по 40-50 років не було ні косметичних, ні капітальних ремонтів. Це і водоканал в якого було безліч проблем - і вода відключалася і проривів було дуже багато. Ще однією серйозною проблемою були стихійні сміттєзвалища, яких в місті було занадто багато. І це свідчить не лише про те, що комунальні служби в місті працювали погано, а також про те що і свідомість людей занадто низька. Це ж не комунальники смітять, це люди смітять і свідомо це роблять. А тому хотілося змінити їхню думку на таку, що вся територія міста - це спільна територія, про яку потрібно дбати кожному.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь