Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВКЛАД ТЕТІЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ В ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ КРАЇНИ

Дата: 27.12.2019 09:40
Кількість переглядів: 41

Щоб попередити або мінімізувати руйнівні наслідки змін клімату та підтримати виконання Паризької Угоди, міста у всьому світі ставлять собі за стратегічну мету перехід на 100% відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) у загальному енергопостачанні, включаючи транспорт і опалення, беручи курс на повну декарбонізацію до 2050 року.
З метою глобальних дій боротьби зі зміною клімату Україна також переходить на відновлювальні джерела енергії. Тетіївська громада робить свій вклад в покращення екологічної ситуації в Україні, а саме опалення частини навчальних закладів громади вже переведено на відновлювальні джерела енергії. Так, дошкільний заклад «Веселка» перестав використовувати блакитне паливо для опалення приміщення ще у 2013 році. Тетіївська гімназія приєдналася у 2017 році, а в 2019 році котли для відновлювальних джерел енергії з’явилися в школах Черепина, Стадниці, Тетіївської школи №3 та Дібрівського ліцею.
Крім, мінімізації змін клімату, перехід на відновлювальні джерела енергії, дозволить знизити викиди СО2 та сприяє енергонезалежності як громади, так і країни в цілому.
Нагадуємо, днями Тетіївська ОТГ отримала ЕкоОскар в рамках проекту ЕКОтрансформація 2019 від журналу «Екологія підприємства», де відзначали кращі громади, які обрали шлях до формування власної енергодостатності та енергонезалежності.
Мета Тетіївської ОТГ, з часом перейти на 100% відновлювальних джерел енергії.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь