Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначили Міжнародний День інвалідів

Дата: 03.12.2018 16:01
Кількість переглядів: 208

В День людей з особливими потребами, який весь світ відзначає 3 грудня, в будинку культури Тетіївської ОТГ був проведений захід, приурочений до цієї дати. На нього запросили дітей та їх батьків, які відносяться до цієї категорії. Захід був покликаний привернути увагу до проблем цих дітей, адже кожна хвилина в їхньому житті наповнена прагненням пристосуватися до самостійного життя в суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі і оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не полишає їх. Головне для них — що життя є, і воно продовжується.
Крім запрошених, на захід також завітав міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк, який зазначив, що в цей день хотілося б віддати шану цим дітям, які попри свої недуги демонструють свої надможливості і стають для нас прикладом мужності та рішучості зайняти активну життєву позицію. Руслан Володимирович від усієї громади побажав їм міцного здоров’я, сили духу і ніколи, ні за яких обставин не здаватися і не втрачати надії.
В рамках заходу відбулися майстер-класи, аукціон дитячих робіт та концерт. Міський голова Руслан Майструк також взяв участь в аукціоні та придбав декілька робіт. Крім того, на завершення свята кожна дитина з обмеженими можливостями отримала від міського голови солодкі подарунки.
В цілому, захід пройшов в атмосфері домашнього затишку, що хоча б на годинку-другу, а все ж змогла відволікти від повсякденних негараздів, дала можливість поспілкуватися з людьми, дозволила насолодитися виступами талановитих дітей і ще раз зрозуміти: найважливіше, що має кожен з них — це життя! І ним потрібно насолоджуватися не зважаючи ні нащо.
Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь