Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ

Дата: 05.10.2018 10:52
Кількість переглядів: 461

Щороку першої неділі жовтня освітяни відзначають день вчителя. З нагоди свята в Тетіївському районному будинку культури організували концерт, під час якого педагогів вітали квітами, теплими словами вдячності за нелегкий труд, нагородами, піснями, танцями, цінними подарунками та грошовими преміями.

Привітати освітян завітали представники керівництва Тетіївської ОТГ, району та області. Голова міської ради Руслан Майструк привітав педагогів зі святом і зауважив, що саме педагоги довгі роки щоденно працюють над тим, щоб відпустити у доросле життя освідчених, мудрих та порядних людей. Руслан Володимирович побажав присутнім мудрості, терпіння, натхнення, щоб кожен день був сповнений новими досягненнями, а учні були старанними та вдячними.

Заступник міського голови з гуманітарних питань Тетяна Подашевська зазначила, що педагог – це, в першу чергу, стан душі, не кожна людина може бути вчителем, адже ця професія вимагає колосальної та кропіткої праці, саможертовності, величезного терпіння, любові до дітей та непідкупного інтересу до своєї професії.

Начальник управління освіти Тетіївської міської ради Тетяна Коробко приєдналася до привітань та побажала кожному педагогу у відносинах з учнями знайти взаємоповагу, взаєморозуміння, відкритість та щирість. Адже кожна дитина шукає у вчителі кращого друга та наставника, звернувшись до якого, вона може розраховувати на те,  що її вислухають, зрозуміють, сприймуть всі її проблеми та дадуть цінну пораду. 

Освітянам, чия майстерність заслужила особливої відзнаки, від Тетіївської міської ради вручили грамоти та цінні подарунки.

Вчителів Тетіївщини також вітали помічник народного депутата Віталія Гудзенка Євгеній Гудзенко, помічники депутатів Київоблради Олега Балагури - Дмитро Баклаєнко, Віктора Світовенка - Павло Ющишин, голова районної організації Аграрної партії Юрій Демцюра, голова благодійного фонду «Фортеця» Олександр Ференець. Почесні гості привітали освітян з професійним святом, побажали вагомих здобутків на освітянській ниві та вручили відзнаки кращим працівникам освіти. 

Начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Тетяна Коробко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Вадим Васютинський та голова Профспілки працівників освіти Марія Дімова відзначили подяками ветеранів педагогічної праці та педагогів, імена яких занесені до районної «КНИГИ ПОШАНИ» працівників освіти. 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь