Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся Перший Інвестиційний Форум в Тетієві

Дата: 18.07.2017 14:09
Кількість переглядів: 48

В суботу, 15 липня 2017 року в місті Тетієві відбулася грандіозна подія – Перший Інвестиційний Форум за підтримки Українсько-Арабської Ділової Ради. В заході на запрошення міського голови Руслана Майструка взяли участь президент Українсько-Арабської Ділової Ради шейх Емад Абу Алруб, віце-президент Україно-Арабської Ділової Ради Олег Березюк, радник Віце-прем’єр міністра України Василь Шевченко, виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, керівник Київського регіонального відділення Асоціації міст України Гаррі Мартін, делегації на чолі з міськими головами міст Київської області Славутича, Яготина та Переяслав-Хмельницького. А також представники бізнесу Тетієва та Тетіївського району, Умані, Христинівки (Черкаської області), Києва та представники преси.

Відкриваючи Форум міський голова Руслан Майструк та гості звернулися до присутніх з вітальним словом, відзначили важливість заходу для розвитку міст, як один із перших кроків до діалогу з інвесторами арабського світу. Руслан Майструк підкреслив, що Тетіїв започатковує Інвестиційний Форум та буде проводити його щороку.

«Я іноді чую монологи скептиків стосовного того, що маленьке місто має обмежені можливості. Але минулої суботи ми розвінчали цей міф. Адже Тетіїв започаткував і провів грандіозну подію – Перший Інвестиційний Форум в Тетієві за підтримки Українсько-Арабської Ділової Ради. Це важлива подія не лише для Тетієва, адже Форум - це можливість бізнесу та представників органів місцевого самоврядування налагодити контакт з інвесторами з арабських країн, отримати значні інвестиції в проекти та найголовніше створювати робочі місця та збільшувати бюджети міст. Поки інші чекають кращих часів, шукають зраду та винних у своїх невдачах, ми шукаємо і головне знаходимо можливості стати кращими! І я впевнений, що у нас все вийде!» - так написав про Форум міський голова Руслан Майструк на своїй сторінці у Facebook.

В рамках Форуму відбулася історична подія для двох міст Київської області, Тетієва та Славутича. Адже міські голови, Руслан Майструк та Юрій Фомічев підписали партнерську угоду між Тетієвом та Славутичем, як між найпівнічнішим та найпівденнішим містом Київської Київської області.

Окремий блок Інвестиційного Форуму був виділений для презентацій інвестиційних можливостей міст-учасників заходу та презентації бізнес-проектів представників бізнесу.

Після закінчення офіційної частини Інвестиційного Форуму учасники заходу були запрошені на екскурсію містом та отримали можливість відвідати два підприємства Тетіївського району: групу компаній «ТАК» та агрофігрму «Хліб України».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь