Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання погоджувальної ради, щодо підготовки до проведення одинадцятої сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 19.10.2021 13:40
Кількість переглядів: 39

Відбулося засідання погоджувальної ради, щодо підготовки до проведення одинадцятої сесії міської ради восьмого скликання.
Порядок денний:
1. Про визначення дати проведення XІ сесії Тетіївської міської ради.
2. Про визначення переліку питань, що виносяться на розгляд XІ сесії та розподіл обов’язків, щодо підготовки питань на XІ сесію міської ради VІІІ скликання та визначення кандидатур до виступу.
ВИРІШИЛИ – провести XІ сесію міської ради VIII скликання 2 листопада 2021 року о 10-00 годині в залі засідань адміністративного приміщення міської ради.
На розгляд депутатів буде винесено такі питання:
1.1. Про результати діяльності Тетіївського відділу Білоцерківської окружної прокуратури та Тетіївського відділення поліції № 3 Білоцерківського управління поліції ГУНП в Київській області на території Тетіївської міської ради.
1.2. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради VIII скликання від 24.12.2020 року №39-02-VIII «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2021 рік».
1.3. Про затвердження умов продажу об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2021 році
1.4. Про внесення змін до рішення Тетіївської міської ради № 142-03-VIII від 23.02.2021 р. «Про розгляд заяви ТОВ «МЕДІКАЛ ЛАБ» щодо передачі в оренду нерухомого комунального майна Тетіївської міської ради.
1.5. Про включення до переліку другого типу частини нежитлової будівлі фельдшерсько-акушерського пункту села Високе Тетіївської міської територіальної громади.
1.6. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га для будівництва об’єкту транспортної інфраструктури-комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур в с. Денихівка Білоцерківського району Київської області.
1.7. Про внесення змін до штатного розпису ЗДО «Берізка» міста Тетієва.
1.8. Про зміни до штатного розпису КЗ «Центральна клубна система» Тетіївської міської ради.
1.9. Питання в галузі земельних відносин.
1.10. Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь