Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання одинадцятої сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 04.11.2021 18:13
Кількість переглядів: 32

4 листопада відбулося засідання одинадцятої сесії міської ради восьмого скликання, яке провів міський голова Богдан Балагура. На засіданні сесії були розглянуті такі питання:
1.Про звернення до правоохоронних органів щодо встановлення причин виникнення пожежі у КЗ «Тетіївський освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3» Тетіївської міської ради. Доповідала Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.
2. Про результати діяльності Тетіївського відділу Білоцерківської окружної прокуратури та Тетіївського відділення поліції № 3 Білоцерківського управління поліції ГУНП в Київській області на території Тетіївської міської ради. Доповідали: Защитинська Т.І. – виконувач обов’язків начальника Тетіївського відділу Білоцерківської окружної прокуратури Київської області;
Захарчук Ю.В. – начальник Тетіївського відділення поліції № 3 Білоцерківського управління поліції ГУНП в Київській області.
3. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Тетіївської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Доповідав Затишний В.В. – начальник управління фінансів.
4. Про внесення змін до Положення «Про цільовий фонд Тетіївської міської ради у складі спеціального фонду місцевого бюджету». Доповідав Затишний В.В. – начальник управління фінансів.
5. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради VІІІ скликання від 24.12.2020 № 39-02-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2021 рік» та додатків 1,3,7 до нього. Доповідав Затишний В.В. – начальник управління фінансів.
6. Про внесення змін до штатного розпису КЗ ЗДО «Берізка» Тетіївської міської ради. Доповідав Васютинський В.В. – начальник відділу освіти.
7. Про затвердження Положення про відділ освіти Тетіївської міської ради в новій редакції. Доповідав Васютинський В.В. – начальник відділу освіти.
8. Про зміни до штатного розпису КЗ «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради. Доповідав Гавюк Я.В. – в.о. начальника відділу культури.
9. Про приведення рангів посадових осіб місцевого самоврядування у відповідність до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування». Доповідала Стасюк Л.В. – начальник відділу організаційно-кадрової роботи.
10. Про затвердження умов продажу об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2021 році . Доповідала Пересада І.В. – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
11. Про внесення змін до рішення Тетіївської міської ради № 142-03-VIII від 23.02.2021 р. «Про розгляд заяви ТОВ «МЕДІКАЛ ЛАБ» щодо передачі в оренду нерухомого комунального майна Тетіївської міської ради. Доповідала Пересада І.В. – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
12. Про взяття на баланс Виконавчого комітету Тетіївської міської ради нежитлової адміністративної будівлі. Доповідала Пересада І.В. – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
13. Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону №LLE001-UA-20211001- 71196 з оренди нерухомого майна. Доповідала Пересада І.В. – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
14. Про включення об’єкта оренди до переліку другого типу. Доповідала Пересада І.В. – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
15. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га для будівництва об’єкта транспортної інфраструктури-комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур в с. Денихівка Білоцерківського району Київської області. Доповідав Павленко Д.М. – начальник відділу містобудування та архітектури
16. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства «Благоустрій» Тетіївської міської ради в новій редакції. Доповідав Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови.
17. Про надання АТ «Київоблгаз» на праві господарського відання газових мереж, об’єктів та споруд на них. Доповідав Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови.
18. Про передачу комунального майна з балансу комунального підприємства «Соціальний центр» Тетіївської міської ради на баланс ВУ ВКГ «Тетіївводоканал» Тетіївської міської ради. Доповідав Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови.
19. Звіт керівника КП «Благоустрій» про роботу за звітний період та підготовку підприємства до роботи в осінньо – зимовий період 2021-2022 р.р. Доповідав Паламарчук А.Г. – начальник КП «Благоустрій».
20. Про фінансово-господарську діяльність КП «Благоустрій» Тетіївської міської ради.Доповідав Паламарчук А.Г. – начальник КП «Благоустрій».
21. Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
Доповідав Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови.
22. Про реорганізацію КП «Дібрівка-Обрій» Тетіївської міської ради.Доповідав Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови. Співдоповідали: Затишний С.В. – керівник КП «Дібрівка-Обрій»; Фармагей В.В. – голова постійної депутатської комісії з питань торгівлі, житлово –
комунального господарства, побутового обслуговування, громадського харчування, управління комунальною власністю, благоустрою, транспорту, зв’язку.
23. Про звернення Тетіївської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Генерального прокурора України щодо результатів розслідування Pandora Papers. Доповідав Чорний О.А. – член фракції «Європейська солідарність»
24. Про звернення Тетіївської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я. Доповідав Чорний О.А. – член фракції «Європейська солідарність».
25- 47. Земельні питання. Доповідав Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.
48. Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь