Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З КООРДИНАТОРОМ ПРОЕКТУ "МЕРИ ЗА ЕКОНОМІЧНЕ ЗРОСТАННЯ"

Дата: 11.07.2018 09:32
Кількість переглядів: 53

    10 липня в Тетіївській міській раді відбулася зустріч з координатором проекту «Мери за економічне зростання» в Україні Олександром Цепко. На зустрічі були присутні заступник міського голови з економічних питань Олена Коцеруба, спеціалісти відділів міжнародного співробітництва та проектно-інвестиційної діяльності, стратегічного планування та аналітики, і електронного урядування та зв'язків з громадськістю . В рамках зустрічі обговорили питання можливостей та перспективи розвитку Тетіївської об’єднаної територіальної громади.

    Проект «Мери за економічне зростання» розпочався в січні 2017 року та триватиме до грудня 2020 р. Він охоплює шість країн Східного Партнерства: Вірменію, Азербайджан, Білорусь, Грузію, Молдову, Україну та має представництва в кожній із країн. Учасники проекту «Мери За Економічне Зростання» будуть отримувати точну та сучасну інформацію, а також адміністративну та технічну підтримку в процесі розробки та впровадження своїх планів місцевого економічного розвитку. Це включатиме проведення тренінгів та підтримку експертів у відповідності до індивідуальних потреб та вимог.

   Проект має на меті підтримку співпраці місцевих влад з місцевими партнерами (представники бізнесу та організації громадянського суспільства, інші державні установи) з метою покращення місцевого бізнес клімату, створення умов для економічного зростання за лідерством приватного сектору, створення робочих місць – в результаті чого отримають користь всі громади, як на місцевому так і на національному рівнях.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь