Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ПОДАТКІВЦІВ ІЗ СТАРОСТАМИ ТЕТІЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 08.04.2021 09:11
Кількість переглядів: 55

Сьогодні, 7 квітня, за ініціативи голови Тетіївської міської ради Богдана Балагури, відбулася зустріч начальника Тетіївської державної податкової інспекції Віталія Голодняка та його заступника Олексія Чехіркіна із старостами Тетіївської територіальної громади.
 
Розпочали з того, що зараз в Україні проходить кампанія декларування громадянами доходів за минулий рік. Декларацію про майновий стан і доходи мають подавати всі та сьогодні мова йшла про одноосібників, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари, що знаходяться на території Тетіївської громади.
 
⚡️Податківці нагадали, що згідно Конституції України такі одноосібники зобов’язані щорічно подавати до контролюючих органів за місцем реєстрації декларацію про свій дохід у порядку, встановленому законом. Для цього є граничні строки, а саме, до 1 травня 2021 року.
 
Було наголошено, що в умовах пандемії, вкрай важливо, щоб саме старости донесли їм про необхідність вчасного декларування, адже від активної позиції кожного старости залежатиме розмір додаткових надходжень до місцевого бюджету.
 
✅Це питання зараз стоїть на особливому контролі керівництва міської ради, адже наповнення бюджету є пріоритетним завданням влади на місцях.
 
‼️Важливо: розмір оподаткування одноосібників вирішили розрахувати не від 12 тисяч (вартість паю у агроформуваннях), а від 6 тисяч гривень‼️
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь