Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ ГОСТИНА НА ЧЕСТЬ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МАТЕРІ

Дата: 20.06.2017 09:41
Кількість переглядів: 78

    День матері є міжнародним святом, що традиційно відзначається у другу неділю травня, віддаючи шану найдорожчим та найріднішим, тим без кого не було б життя – матерям.
   Історія цього свята має більш ніж 100 річну історію. Все почалося з того, що у 1907 році американка Анна Джарвіс виступила з ініціативою вшанування матерів у пам'ять про свою матір. Вона написала безліч листів до державних установ з пропозицією один день у році присвятити вшануванню матерів. І ось через сім років у 1914 році, президент США Вудро Вільсон оголосив другу неділю травня національним святом на честь усіх американських матерів. Слідом за США другу неділю травня оголосили святом Дня матері 85 країн. Україна приєдналася до відзначення цього свята разом з усім світом з 2000 року.
   Не залишається осторонь свята і Тетіївщина. Тож, з нагоди Дня матері, 11 травня в Тетіївській Центральній районній бібліотеці відбулась гостина «Низький уклін Вам, мамо». Організаторами цього заходу виступили самі працівники бібліотеки.
   Запрошеними на це свято були: Рачок Ніна Іванівна, Білокінь Галина Онисимівна, Хоменко Алла Петрівна, Куца Галина Іванівна, Барса Галина Іванівна, Колісник Валентина Степанівна, Салюк Валентина Федорівна, Демченко Лідія Савівна, Голенко Алла Василівна, Дацюк Антоніна Сергіївна, Алєксєєва Марія Олексіївна, Губська Євгенія Леонідівна, Майборода Світлана Яківна, Перевалова Наталія Корніївна, Саганець Ніна Родіонівна, Троянська Наталія Іванівна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь