Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ ДРУГА СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 15.02.2018 16:47
Кількість переглядів: 27

15 лютого 2018 року, під головуванням міського голови Руслана Майструка було проведено другу сесію сьомого скликання Тетіївської міської об’єднаної територіальної громади, на якій розглянуті всі питання порядку денного. У пленарному засіданні взяли участь 19 депутатів.

На розгляд  другої сесії було винесено наступні питання :

  1. Про затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  2. Про затвердження Положення про юридичний відділ виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

           По 1-му та 2-му питанню доповідав Мащенко І.В.- перший заступник міського голови.

  1. Про утворення управління фінансів виконавчого комітету  Тетіївської міської ради та  затвердження Положення про управління фінансів виконавчого комітету  Тетіївської міської ради.
  2. Про затвердження Положення про відділ міжнародного співробітництва та проектно-інвестиційної діяльності виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

       5.Про затвердження Положення про відділ стратегічного планування та аналітики виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

  1. Про затвердження Положення про відділ електронного урядування та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

           З 3-го по 6-е питання доповідала Коцеруба О.О.- заступник міського голови.

  1. Про затвердження Положення про відділ соціальних служб для сім’ї дітей та молоді виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  2. Про затвердження Положення про відділ організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  3. Про затвердження Положення про відділ реєстрації виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

         По даних питаннях доповідала Погоріла І.В. – секретар виконкому.

  1.  Про затвердження Положення про відділ  державного архітектурно-    будівельного контролю виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

           Доповідала Сидоріна О.В. – начальник відділу державного архітектурно- будівельного  контролю виконавчого  комітету Тетіївської міської ради.

  1. Про затвердження Положення про відділ земельних відносин та охорони навколишнього середовища виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

             Доповідав Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища міської ради.

  1. Про надання згоди на прийняття майна в комунальну власність Тетіївської міської об’єднаної територіальної громади.
  2. Про створення комунального підприємства Тетіївської міської ради «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги».

           Доповідав по 12 та 13 питанню Денисюк С.М. – секретар ради.

  1.  Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Тетіївської міської об’єднаної територіальної громади приміщення в м. Тетієві по вул. Я.Острозького, 6.

           Доповідав Майструк Р.В. – міський голова.

 Фото без опису

15. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Тетіївської міської  об’єднаної територіальної громади КП КОР «Тетіївтепломережа».

      Доповідав  Майструк Р.В. – міський голова.

16 . Про Програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполучення на 2018-2022 роки.

      Доповідав Гринюк Ю.М. – начальник управління соціального захисту населення Тетіївської РДА.

17.  Про Програму з організації громадських та інших робіт тимчасового характеру Тетіївської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.

      Доповідала Криворученко В.Х. – директор районного центру зайнятості.

18. Про клопотання щодо передачі земель сільськогосподарського призначення з державної в комунальну власність об’єднаної територіальної громади.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення нормативно-грошової оцінки земель в межах села Скибинці.

    По даних питаннях  доповідв  Литвин С.П. – начальник відділу земельних  відносин та охорони навколишнього середовища міської ради.

20. Про внесення змін до рішення другого пленарного засідання першої сесії міської ради 7 скликання № 29-01-VII від 25.01.2018 р. « Про закріплення за депутатами території міста та сіл Тетіївської         об’єднаної територіальної громади.

21. Про внесення змін до складу постійних комісій.

По даних питаннях доповідав Денисюк С.М. – секретар ради.

22. Про надання та припинення права користування земельних ділянок.

23. Про надання земельних ділянок в користування, які розташовані на території Тетіївської міської ради в межах населеного пункту м.Тетієва.     

24. Про надання громадянам дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, для послідуючої передачі у власність, які розташовані на      території Тетіївської міської ради

25.Про надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, які розташовані на території Тетіївської міської ради.   

26. Про передачу громадянам земельних ділянок у власність, які розташовані   на території Тетіївської міської ради.      

27. Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради в межах населеного пункту м.Тетієва.  

28. Про надання дозволу на поділ земельних ділянок. які розташована на території Тетіївської міської ради в межах населеного пункту м.Тетієва.        

29. Про внесення змін до рішень сесії Тетіївської міської ради.

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка розташована на території Тетіївської міської ради в межах        населеного пункту м.Тетієва.

31. Про передачу земельних ділянок в користування на умовах оренди, які розташованні на територіїв Тетіївської міської ради. 

     Доповідає Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища міської ради.

32. Про укладання договорів оренди на користування земельними ділянками по Тетіївській міській раді.

33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо надання земельної ділянки у користування на умовах оренди, яка розташована на території Тетіївської міської ради.

34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового використання земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради в межах населеного

пункту м. Тетієва

35. Про внесення змін до договорів оренди.

36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди, яка розташована  на території Тетіївської міської ради в межах населеного        пункту м.Тетієва. 

37. Про затвердження технічої документації із землеустрою щодо проведення нормативно-грошової оцінки земель в межах с. Скибинці Тетіївського району Київської області.

     По даних питаннях доповідав Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища міської ради.

38. Різне.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь