Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВАСИЛЬ ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «СТАБІЛЬНІ НАДХОДЖЕННЯ ДО МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ – СИЛЬНІ ГРОМАДИ»

Дата: 15.06.2020 15:42
Кількість переглядів: 48

«З початку року платники території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області перерахували до місцевих бюджетів понад 887 млн грн. податкових платежів. Сума сплачених податків перевищує аналогічні показники 2019 року на 10,7 млн. грн. , або 1,2%. Проте, зважаючи на обставини сьогодення, темпи приросту надходжень у поточному році є дещо меншими», - зазначив очільник Василь Зеленський.

У порівнянні з січнем-травнем минулого року спостерігається зростання надходжень по основних бюджетоформуючих платежах.

Традиційно, у доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займають надходження від сплати податку на доходи фізичних осіб – 574,6 млн. грн. або 64,7% від перерахувань до місцевих бюджетів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року, надходження податку зросли на 7,9 млн. грн., або на 1,4%.

Значна частка у структурі місцевих бюджетів належить надходженням єдиного податку. Його сума склала 178,3 млн. грн., що на 11,8% перевищує надходження минулого року і становить 20,1% від усієї суми надходжень до місцевих бюджетів.

Вагомим джерелом доходів місцевих бюджетів є плата за землю, що відноситься до податку на майно і є складовою місцевих податків. У звітному періоді місцеві бюджети отримали 81,3 млн. грн. плати за землю, що на 9,1% (4,4 млн. грн. ) більше від надходжень за аналогічний період 2019 року. У структурі доходів місцевих бюджетів плата за землю займає 9,1%.

Окремо необхідно сказати про надходження податку на нерухому майно, відмінне від земельної ділянки. Його сума склала 32,7 млн. грн., що на 10,2 млн. грн. або 45,3% більше від надходжень у 2019 році.

Білоцерківське управління

ГУ ДПС у Київській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь