Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ТЕТІЇВСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИЮТЬ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 20.09.2018 10:12
Кількість переглядів: 71

19 вересня відбулась зустріч міського голови Руслана Майструка та його заступника з гуманітарних питань Тетяни Подашевської з координатором проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» Сергієм Андріяшем та ключовим експертом соціальної роботи та розвитку соціальних послуг у громаді Наталією Гусак. В ході зустрічі обговорили створення в Тетіївській ОТГ центру соціальної підтримки дітей та сімей на території Тетіївської Центральної Районної Лікарні.

Пріоритетні заходи для створення в ОТГ центру надання соціальних послуг сім`ям та дітям - соціальна квартира для надання комплексу соціальних послуг та тимчасового проживання осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей віком від 18 до 23 років та створення відділення невідкладної допомоги сім`ї для забезпечення термінової комплексної допомоги (соціально-педагогічної, психологічної, юридичної) сім`ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі членам сімей, які стали жертвами фізичного, сексуального, психологічного та/або економічного насильства або стосовно яких є ризик вчинення насильства.

Результатом зустрічі стало окреслення планів подальшої співпраці щодо створення в Тетіївській ОТГ центру соціальної підтримки дітей та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

 

Фото без опису  Фото без описуВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь