Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ТЕТІЄВІ ВІДКРИЛИ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР

Дата: 20.05.2019 08:30
Кількість переглядів: 67

 

 

 

 

 

12 травня в приміщенні КЗ «Тетіївський заклад загальної середньої освіти №1» відкрили інклюзивно-ресурсний центр. Центр покликаний створювати гідні умови навчання та виховання для дітей з особливими освітніми потребами, захищаючи право дітей на якісну освіту, отримання професії та повноцінного суспільного життя. І саме фахівці ІРЦ будуть працювати за новими, більш прогресивними та якісними підходами до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.
З дітьми працюватимуть психологи Яна Борсук та Катерина Захарчук, вчителі-логопеди Ольга Задорожна та Наталія Бухал. Наразі, вакансія вчителя-реабілітолога ще вільна.
Для проведення корекційних занять центр обладнаний тренажерами, наочними та дидактичними матеріалами, а вчителі під час роботи зможуть використовувати сучасну техніку.
Міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк відзначив важливість відкриття інклюзивно-ресурсного центру в Тетієві та сказав, що навчання в інклюзивних навчальних закладах є корисним як для дітей з особливими освітніми потребами, так і для дітей з типовим рівнем розвитку, членів родин та суспільства в цілому.
До перерізання символічної стрічки запросили народного депутата України Віталія Гудзенка, міського голову Руслана Майструка, начальника управління освіти Тетіївської міської ради Тетяну Ільїну та голова Офісу реформ в Київській області Володимир Удовиченко. Після цього установу представили запрошеним гостям та ознайомили з функціональними можливостями інклюзивно-ресурсного центру.

Фото без опису  Фото без опису
Фото без опису  Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь