Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ДНЗ "КАЛИНКА" ВІДКРИЛИ НОВУ ГРУПУ

Дата: 04.10.2018 17:02
Кількість переглядів: 67

4 жовтня в ДНЗ «Калинка» відкрили нову групу, яку давно потребувала громада міста. У групі крім ігрової кімнати є спальня, роздягальня і санітарна кімната. Радісна подія стала можливою за ініціативи та підтримки міського голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка, благодійників та батьківського колективу.
В новенькому, повністю відремонтованому приміщенні є все необхідне – не тільки сучасний та якісний капремонт, але і новенькі ліжечка й приладдя для занять і розвитку дітей. 
Сьогодні заклад відвідує 115 дітей. Кілька років тому в ДНЗ виникла нагальна потреба в розширенні й появі нової групи, утворилася черга із бажаючих віддати своїх діток саме в цей дитсадок. 
У садочку «Калинка» дуже ініціативна завідувачка Олександра Любаренко, яка постійно піднімає питання перед керівництвом, аби забезпечити дітей всім необхідним і організувати високий рівень освітнього і виховного процесу.
На честь завершення ремонту в дитсадку організували свято – вихованці «Калинки» розповідали віршики, співали пісні, які супроводжувалися щирими оплесками усіх присутніх. Дітки артистично продемонстрували, що в дитячій установі вони всебічно розвиваються і навчаються.
Після перерізання символічної стрічки голова Тетіївської міської ОТГ Руслан Майструк привітав усіх присутніх із відкриттям нової групи й успішним завершенням ремонтних робіт, а також побажав колективу та маленьким вихованцям закладу здоров`я, добробуту, натхнення та миру в їх домівках. 
Представник благодійного фонду Олександра Ференця «Фортеця» також приєднався до привітань та подарував в нову групу іграшки.
Завідувач ДНЗ «Калинка» Олександра Любаренко подякувала присутнім за розуміння, допомогу і висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь