Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ДНЗ "КАЛИНКА" ВІДКРИЛИ НОВУ ГРУПУ

Дата: 04.10.2018 17:02
Кількість переглядів: 75

4 жовтня в ДНЗ «Калинка» відкрили нову групу, яку давно потребувала громада міста. У групі крім ігрової кімнати є спальня, роздягальня і санітарна кімната. Радісна подія стала можливою за ініціативи та підтримки міського голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка, благодійників та батьківського колективу.
В новенькому, повністю відремонтованому приміщенні є все необхідне – не тільки сучасний та якісний капремонт, але і новенькі ліжечка й приладдя для занять і розвитку дітей. 
Сьогодні заклад відвідує 115 дітей. Кілька років тому в ДНЗ виникла нагальна потреба в розширенні й появі нової групи, утворилася черга із бажаючих віддати своїх діток саме в цей дитсадок. 
У садочку «Калинка» дуже ініціативна завідувачка Олександра Любаренко, яка постійно піднімає питання перед керівництвом, аби забезпечити дітей всім необхідним і організувати високий рівень освітнього і виховного процесу.
На честь завершення ремонту в дитсадку організували свято – вихованці «Калинки» розповідали віршики, співали пісні, які супроводжувалися щирими оплесками усіх присутніх. Дітки артистично продемонстрували, що в дитячій установі вони всебічно розвиваються і навчаються.
Після перерізання символічної стрічки голова Тетіївської міської ОТГ Руслан Майструк привітав усіх присутніх із відкриттям нової групи й успішним завершенням ремонтних робіт, а також побажав колективу та маленьким вихованцям закладу здоров`я, добробуту, натхнення та миру в їх домівках. 
Представник благодійного фонду Олександра Ференця «Фортеця» також приєднався до привітань та подарував в нову групу іграшки.
Завідувач ДНЗ «Калинка» Олександра Любаренко подякувала присутнім за розуміння, допомогу і висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь