Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! ВАКЦИНАЦІЯ!

Дата: 05.08.2021 15:36
Кількість переглядів: 50

Оберіть здоров’я. Дізнайтеся більше про щеплення від COVID-19 і захистіть своє здоров’я.

● Усього з початку кампанії з вакцинації проведено 4 539 197 щеплень. 2 920 068 українців отримали безпечні й ефективні щеплення від COVID-19, з них отримали першу дозу – 2 920 066 людей, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 1 619 131 (станом на 22.07). Це медики, освітяни, військові, соцпрацівники, літні люди та інші українці, які є відповідальними й власним прикладом показали, що необхідно вакцинуватись.

● Це медики, освітяни, військові, соцпрацівники, літні люди та інші українці, які відповідальні щодо свого здоров’я та здоров’я своїх близьких, усвідомлюють ризики та небезпеку, яку несе COVID-19 і власним прикладом показали, що необхідно вакцинуватись. 

● Україна постійно нарощує темпи вакцинації та робить щеплення доступними для нових цільових груп. Так, у червні в Україні здійснили майже в чотири рази більше щеплень ніж у травні, відповідно 1,5 млн та майже 409 тис.щеплень. А за 16 днів липня проведено вже 1,3 млн. 

● Небезпечний штам “Дельта” загрожує українцям. Європою вже шириться штам коронавірусу SARS-CoV-2 “Дельта”, який спричиняє складніший перебіг COVID-19. Країни ЄС починають посилювати карантинні норми та вводити нові обмеження. 

● Пам’ятайте, щеплення проти COVID-19 ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби й рятують життя. За оперативними даними страждає невакциноване населення. Наприклад, у США 16 липня повідомили, що понад 97% людей, яких зараз госпіталізують із COVID-19 — невакциновані. 

● У зоні найвищого ризику важкого перебігу та смерті від COVID-19 люди 60+, люди із супутніми захворюваннями, як-от цукровий діабет, серцево-судинні, онкологічні захворювання та ті, хто щоденно контактує з великою кількістю людей, наприклад медики, освітяни, працівники державних органів. Вони вже можуть вакцинуватись, тому ми наполегливо рекомендуємо цим групам захиститись від COVID-19 якомога швидше. 

● Якщо ви не байдужі до свого здоров’я, піклуєтесь про своїх рідних та близьких, не хочете тижнями лікуватись і довго відновлюватись після COVID-19, вакцинуйтесь вже зараз! Усі вакцини які використовуються в Україні затверджені ВООЗ для екстреного застосування.

● Ви можете вакцинуватись у найближчому центрі масової вакцинації ( м.Тетіїв,вул.Цвіткова,26) чи пунктах щеплень (МАЗПСМ сс. Денихівка,Кашперівка,Пятигори).

● В Україні наразі доступні 4 вакцини: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer та Moderna. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя

           Білоцерківський РВ ДУ «Київський ОЦКПХМОЗ»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь