Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТЕТІЇВСЬКА ОТГ БУДЕ ПЕРШОЮ В УКРАЇНІ

Дата: 19.07.2019 14:42
Кількість переглядів: 52

 

 

 

 

В Тетіївській ОТГ стартує пілотний проект з організації доставки пенсій окремим категоріям осіб додому – відповідне розпорядження видав 19 червня 2019 року прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
Доставка пенсій додому буде здійснюватись особам з інвалідністю І групи, особам, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду, особам, які досягли 80-річного віку або проживають у населених пунктах, де відсутні установи уповноваженого банку (Державний ощадний банк України). Тобто, додому до пенсіонера приходитиме працівник банку і на місці можна буде здійснювати операції зі зняття готівки, оплати комунальних послуг тощо.
Саме з цієї нагоди в Тетіївській міській раді відбулась робоча нарада за участю заступника голови Київської облдержадміністрації В’ячеслава Кучера, начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова та заступника начальника головного управління ПФУ у Київській області Олени Зорки.
Можна на кожному кроці казати про закриття поштових відділень, нічого не роблячи при цьому, а можна знайти конкретні рішення для вирішення назрілих проблем та покращення комфорту мешканців громади. Як кажуть: "Хто хоче - той шукає можливості, хто не хоче - причини".
Міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк пообіцяв всебічну підтримку в реалізації пілотного проекту, тому для кожного, хто користуватиметься цією послугою буде виготовлена картка жителя ОТГ, яка дасть змогу користуватися пільговим проїздом в міському транспорті та мати знижки під час надання соціальних послуг.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь