Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тетіївська міська рада на Київщині розширила свої повноваження в сфері держархбудконтролю на сусідні села

Дата: 31.07.2018 08:56
Кількість переглядів: 21

30 липня повноваження відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Тетіївської міської ради поширилися на територію всієї Тетіївської ОТГ.

До об’єднаної територіальної громади Київської області наразі входять місто Тетіїв та 19 навколишніх сіл, а саме – Бурківці, Горошків, Ріденьке, Голодьки, Дзвеняче, Тарасівка, Дібрівка, Дубина, Михайлівка, Перше травня, Ненадиха, Росішки, Стадниця, Степове, Скибинці, Тайниця, Черепин, Черепинка, Григорівка.

У рамках децентралізації повноважень держархбудконтролю місцева громада має право самостійно контролювати сферу будівництва на своїй території. Зокрема, перевіряти об’єкти будівництва, зупиняти самочинні будівельні роботи, притягувати до відповідальності порушників містобудівного законодавства, а також реєструвати дозвільні документи на будівництво.

Таким чином, тепер громадянам для отримання адміністративних послуг у сфері будівництва або для оформлення заяви на перевірку законності того чи іншого об’єкта не треба їхати до обласного центру та витрачати додатковий час.

З усіх питань, що стосуються будівництва, мешканці Тетіївської ОТГ можуть звертатися до відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Тетіївської міськради за адресою: м. Тетіїв, вул. Януша Острозького, 5.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь