Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ!!!

Дата: 08.02.2018 13:45
Кількість переглядів: 39

07 лютого 2018 року,  в порядку встановленому законодавством України,   відділом  з надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації Тетіївської РДА було проведено реєстрацію відділу культури, релігії, молоді та спорту Виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Це один із головний та найперших етапів у розвитку роботи цього відділу.

Тепер по переду безліч кропіткої роботи над вирішенням організаційних питань. Протягом наступних 2-х місяців, згідно чинного законодавства, відділ культури, релігії, молоді та спорту Виконавчого комітету Тетіївської міської ради має завершити організаційну роботу. Будьте впевнені, що всі працівники, які сьогодні працюють в сфері культури, залишаться працівниками сфери культури новоствореної ОТГ.

Сьогодні ми займаємось не лише організаційними питаннями, а і в звичному для всіх режимі працюють всі заклади сфери культури, релігії, молоді та спорту. Проводиться активне вивчення фінансового та матеріального стану даної сфери і уже є заплановані напрямки першочергового вирішення нагальних питань для якісної роботи всіх закладів культури, для всебічного розвитку спорту та багатьох інших питань спрямовано на розвиток громади зокрема і держави в цілому.

Безумовно, на етапі розбудови новоствореної ОТГ можуть виникати певні питання та непорозуміння, які хвилюють нас усіх. Та будьте впевнені, всі працівники Виконавчого комітету Тетіївської міської ради ОТГ на чолі з міським головою Р. В. Майструком  працюють на якісний результат розбудови нашої ОТГ, враховуючи всі побажання жителів нашої громади. Особисто я впевнена, що Тетіївська міська об’єднана територіальна громада стане прикладом для багатьох Європейських країн.

Пам’ятайте, ми для всіх відкритті та готові до співпраці. Усіх бажаючих поспілкуватись з фахових питань чекаю в приміщенні Тетіївської міської ради, або за тел. 5-27-44. Завжди рада Вас бачити! Успіху всім нам!!!

 

В. о. начальника відділу культури, релігії, молоді та спорту

А. В. Дідковська

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь