Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СВЯТО В ДНЗ БЕРІЗКА

Дата: 12.01.2017 15:46
Кількість переглядів: 22

Нещодавно свій 50-літній ювілей відзначив найстарший у місті Тетіївський дитсадок № 6 «Берізка», який знаходиться на вулиці Робітнича мікрорайону Плоханівка. Цей дошкільний  навчально-виховний заклад відкрив свої двері 26 серпня 1963-го року, коли наше місто активно розбудовували. Відтоді минуло півстоліття, а садочок і дотепер успішно працює і вже нинішні вихователі пишаються своїми здобутками, втілюючи у буденне життя свої педагогічні та творчі здібності. Протягом своєї історії колектив дитячого закладу завжди був активним і працьовитим. Плодами праці перших працівників, яким довелося переобладнувати приміщення колишнього гуртожитку, користуються і досі. І хоча будівля закладу вже застаріла, та тут завжди панує атмосфера світла і затишку.  Цей день був особливим для всіх працівників закладу та їхніх 58 вихованців.

Святково вбрана різнокольоровими кульками, стрічками і квітами зала дитсадка, величезний ювілейний торт і запашний коровай на вишитих рушниках, свідчили, що тут з нетерпінням чекали гостей.

Свято відкрила завідуюча ДНЗ «Берізка» Г.І.Швець, яка очолює заклад вже сімнадцять років. Згадала Галина Іванівна, як працював колектив у 80-і роки, коли вона прийшла сюди на посаду виховательки. У ті роки садочок відвідували 75 вихованців. Всі вони були дітьми   працівників радгоспу «Тетіївський». Робочий день вихователя тривав 12 годин, тоді працювали ще й в суботу. Крім того, через день ходили на поле – садили картоплю, овочі, доглядали за ними, збирали у радгоспному садку фрукти для потреб дитячого закладу. Важко тоді було, але залишилися прекрасні спогади з тих давніх часів. З теплотою в голосі Галина Іванівна назвала своїх наставників, які нині на заслуженому відпочинку. А саме, першу завідуючу Г.С.Сенченко, першу виховательку О.І.Панченко, завгоспа К.А.Білобродську, прачку Л.І.Лігаву, кухаря Н.З.Ратушну. Велику подяку завідуюча висловила колишнім своїм колегам за працьовиті руки, любов та щедрість сердець. Настільки щирими були її слова, що не вимушені сльози навертали ся на очі теперішніх і колишніх працівників.

Не могла похвалитися завідуюча і нинішнім колективом. Так уже повелося,що в «Берізку» приходять працювати лише добрі і працьовиті люди, які створюють тут затишок і комфорт, а головне – на роботу йдуть, щоб віддати свою любов дітям.

Пишаються тут і своїми випускниками, які з маленьких заплаканих малюків нині перетворилися на дорослих самодостатніх людей. За п’ятдесят років із садочка випустили більше тисячі майбутніх школярів.

На свято до ювілярів прийшло багато гостей. З вітальним словом виступили: міський голова Р.В.Майструк, заступник голови райдержадміністрації С.С.Козлов, керуючий справами  апарату районної ради С.М.Денисюк, помічник депутата Верховної ради С.В.Кацуби -    Баклаєнко, завідуюча методичним кабінетом О.І.Гусарчук, місцевий підприємець – колишній вихованець  «Берізки» – О.І.Шляхтиченко.

Тепло вітали своїх колег з іменинами і колишні завідуючі дитсадками М.К.Клейнік, Г.С.Сенченко. До щирих слів долучилися і батьки діток, що нині відвідують дитячий заклад.

Було море квітів, подарунків, поцілунків. На день народження садочка прийшли й друзі – колеги з інших дошкільних закладів.

В залі було весело й радісно, тепло від посмішок і слів, що звучали від щирого серця. А як гаряче аплодували всі маленьким артистам – вихованцям «Берізки», які підготували до свята чудовий концерт, даруючи гостям море позитивних емоцій. Головними натхненниками і постановниками концерту були музичний керівник Л.В.Уманець і вихователь Н.К.Щербюк.

Свої пісенні вітання подарували всім працівникам садочку і гостям свята, колишні випускниці, а нині школярки середньої ланки – Віка Шляхтиченко, Таня кравець і Богдана Артеменко.

Свято завершилося, присутні скуштували запашний іменинний коровай. Гості залишали цей гостинний дім, який щороку  відряджає у широкий світ своїх вихованців, зичили «Берізці» достатку, процвітання, а малечі – рости розумними, щасливчиками і не забувати цей чудовий світ дитинства.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь