Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА У ШКОЛАХ МІСТА

Дата: 14.01.2017 22:30
Кількість переглядів: 77

Традиційно, вранці 1-го вересня усі школи міста відкрили двері своїм учням. У цей сонячний день, поріг школи вперше переступили 154 першокласники міста, які ступають на незвіданий шлях пізнання та навчання.

Міський голова Руслан Майструк відвідав урочисту лінійку Тетіївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.природничо-математичний ліцей», де привітав учнів, їх батьків, педагогічний колектив та усіх працівників освіти із святом першого дзвоника та з нагоди початку нового навчального року. На святі міський голова вручив кращим школярам Тетіївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. природничо-математичний ліцей» дипломи, про те, що вони є стипендіатами міського голови на 2014-2015 навчальний рік, а це: Гергель Олег,  Горковлюк Тетяна,  Фаєр Андрій та Дячук Олена.

Перший заступник міського голови  Мащенко І. В. відвідав святкові заходи Тетіївсої ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, заступник міського голови Дем’янчук П.В.  відвідав Тетіївську ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 та вручив дипломи на отримання стипендії міського голови на 2014-2015 навчальний рік: Овчіннікову Віктору,  Студзінській Богдані,  Козаку Максиму,  а секретар міської ради Погоріла І.В. - Тетіївську «ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 – гімназія», де вручила диплом на отримання стипендії міського голови на 2014-2015 навчальний рік Нескороженій Софії.

Також на урочистій лінійці Тетіївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.природничо-математичний ліцей» були присутні: голова Тетіївської РДА В.Кизимишин, депутат обласної ради Р.Голуб, благочинний Тетіївського району, митрофорний протоієрей В. Волянюк, які у своїх виступах побажали дітям успіхів у навчанні, віри в свої сили,  натхнення та впевненості на шляху само становлення.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь