Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА 2016 РОКУ

Дата: 20.06.2017 11:11
Кількість переглядів: 49

   Сьогодні у всіх школах країни пролунав останній дзвінок! Це радісний момент в житті не лише школярів, але й вчителів та батьків. А також, це черговий етап підведення підсумків шкільного року. Для когось він був більш успішний, для когось менш успішний. Для когось це привід порадіти своїм успіхам, для когось цей підсумковий етап - можливість подумати як стати кращим. Хочу привітати випускників з цим важливим для них рубежем, адже вже незабаром у них розпочнуться екзамени у вищі навчальні заклади та фактично розпочнеться нове доросле життя, про яке більшість з вас мріяла. Хочу побажати вам здійснення насміливіших мрій, не боятися мріяти, не боятися йти назустріч своїм мріям. І у вас обов'язково все вийде.
   Хочу зауважити, що серед школярів Тетіївського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – природничо – математичний ліцей» найбільша кількість стипендіатів міського голови. Я сподіваюсь, що так само ви будете найкращими у своїх обраних навчальних закладах та прославлятимете рідне місто. Хочу звернутися до менших школярів. Для вас сьогоднішній день - це останній шкільний день цього року. Незабаром прозвучить шкільний дзвінок, який символізуватиме, що ви пройшли чергову сходинку знань і вже завтра розпочнуться довгоочікувані канікули. Тож бажаю вам використати канікули по максимуму, набратися сил, щоб чергова сходинка знань далася вам легко та завиграшки.
    Шановні школярі та батьки! Давайте в цей день подякуємо вчителям за знання, за підтримку та за дороговказ в житті. Адже те, ким ви станете шановні школярі - значною мірою залежить від вчителів. Тож бажаю вам, вчителі, міцного здоров'я, сил та витримки нести таку важливу місію - місію вчителя. Вітаю з останнім дзвоником 2016 року!
 
Міський голова                                  Руслан Майструк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь