Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА 2016 РОКУ

Дата: 20.06.2017 11:11
Кількість переглядів: 64

   Сьогодні у всіх школах країни пролунав останній дзвінок! Це радісний момент в житті не лише школярів, але й вчителів та батьків. А також, це черговий етап підведення підсумків шкільного року. Для когось він був більш успішний, для когось менш успішний. Для когось це привід порадіти своїм успіхам, для когось цей підсумковий етап - можливість подумати як стати кращим. Хочу привітати випускників з цим важливим для них рубежем, адже вже незабаром у них розпочнуться екзамени у вищі навчальні заклади та фактично розпочнеться нове доросле життя, про яке більшість з вас мріяла. Хочу побажати вам здійснення насміливіших мрій, не боятися мріяти, не боятися йти назустріч своїм мріям. І у вас обов'язково все вийде.
   Хочу зауважити, що серед школярів Тетіївського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – природничо – математичний ліцей» найбільша кількість стипендіатів міського голови. Я сподіваюсь, що так само ви будете найкращими у своїх обраних навчальних закладах та прославлятимете рідне місто. Хочу звернутися до менших школярів. Для вас сьогоднішній день - це останній шкільний день цього року. Незабаром прозвучить шкільний дзвінок, який символізуватиме, що ви пройшли чергову сходинку знань і вже завтра розпочнуться довгоочікувані канікули. Тож бажаю вам використати канікули по максимуму, набратися сил, щоб чергова сходинка знань далася вам легко та завиграшки.
    Шановні школярі та батьки! Давайте в цей день подякуємо вчителям за знання, за підтримку та за дороговказ в житті. Адже те, ким ви станете шановні школярі - значною мірою залежить від вчителів. Тож бажаю вам, вчителі, міцного здоров'я, сил та витримки нести таку важливу місію - місію вчителя. Вітаю з останнім дзвоником 2016 року!
 
Міський голова                                  Руслан Майструк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь