Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сплануй дату візиту електромонтера. ДТЕК розповів, в яких районах Київської області клієнти вже можуть скористатися найпопулярнішою послугою

Дата: 18.09.2020 11:13
Кількість переглядів: 29

У вересні 2019 року ДТЕК Київські регіональні електромережі запровадив зручну послугу для клієнтів «Планування точної дати візиту монтера» з питань роботи електролічильника у 7 районах Київської області. З серпня 2020 року цей сервіс став доступний для клієнтів ще 6 районів.

Тепер до переліку районів, мешканці яких отримали можливість обирати точну дату та час візиту фахівця для обслуговування лічильника – для його встановлення, заміни, ремонту або розпломбування чи опломбування – додалися жителі Васильківського, Богуславського, Кагарлицького, Миронівського, Обухівського та Фастівського районів. З кінця вересня послугу зможуть замовити клієнти сходу, а з жовтня – також і клієнти, що мешкають на півдні Київської області.

«Сучасний ритм життя вимагає чіткого визначення своїх планів на день. Час – найцінніший ресурс, який ми маємо. ДТЕК як відповідальна та надійна компанія запроваджує послуги, які допомагають клієнтам планувати свій день, у тому числі й час приходу електромонтера. Послугу можна замовити навіть у вихідні та святкові дні у зручний для клієнта час. Наші фахівці працюють 7 днів на тиждень з 8:00 до 20:00. Ми змінюємо уявлення про клієнтський сервіс та якість обслуговування, адже наші клієнти заслуговують на сучасний сервіс європейського рівня, - відзначив очільник ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Послуга «Планування точної дати візиту монтера» з питань роботи електролічильника – одна з найпопулярніших серед клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі. З моменту запровадження, нею вже скористалося 11 725 клієнтів. Найбільша кількість заявок надходить від клієнтів густо населених районів Київщини. Наприклад, у Києво-Святошинському районі послугу замовили 5 013 клієнтів, в Ірпінському – 2 851, а у Вишгородському – 2 059.

Послугою можна скористатися дистанційно. Достатньо зайти на сайт ДТЕК Київські регіональні електромережі у розділ «Замовлення послуг на обслуговування приладу обліку».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь