Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ!

Дата: 06.06.2019 15:34
Кількість переглядів: 22

 

 

 

Щиро вітаю Вас з професійним святом!
День журналіста – свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вирій подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя.

Сучасне суспільство неможливо уявити без інформації та комунікаційних мереж. Журналістика є однією з головних основ, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. Журналісти – майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.

У день професійного свята бажаю вам великих тиражів, поповнення читацької та глядацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики. Нехай матеріали, які Вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, позитивними, яскравими, а гонорари – високими.

Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками!

Руслан Майструк

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь