Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТЕТІЇВЩИНИ!

Дата: 14.01.2017 20:10
Кількість переглядів: 46

На сьогоднішній день Україна робить головні кроки до європейської інтеграції, зробивши свій європейський вибір, тому на першому місці перед нами стоїть дотримання вимог законодавства України у всіх сферах діяльності.

Останнім часом представники відокремленого підрозділу громадської організації «Самооборона у Київській області» в Тетіївському районі висловили своє незадоволення щодо діяльності державних органів влади, в частині недостатнього контролю за провадженням громадянами підприємницької діяльності на місцевому ринку та діяльності з надання послуг «таксі», при тому, що робота з даного питання проводиться постійно. Станом на 01.06.2014 року зареєстровано 469 платників податків-юридичних осіб та 1223 підприємців, що здійснюють свою діяльність у різних сферах господарювання та є платниками численних податків. Проведення перевірок лише підприємців, що здійснюють торгівельну діяльність на ринку та надають послуги «таксі» є упередженим ставленням до даної категорії платників та порушенням рівних умов ведення бізнесу.

02.06.2014 року в Тетіївській райдержадміністрації була проведена спільна зустріч, представників громадських організацій «Самооборони» та «Майдан», райдержадміністрації, райвідділу внутрішніх справ, державтоінспекції, об’єднаної податкової інспекції по питанню врегулювання діяльності громадян, що надають послуги «таксі». В ході зустрічі не було напрацьовано конструктивних рішень щодо вирішення даного питання, а лише призвело до взаємних звинувачень і не коректних висловлювань між представниками громадських організацій та суб’єктами господарювання.

Лишившись незадоволеними результатами спільної зустрічі громадські організації «Самооборона», «Майдан» та ВО Батьківщина» повідомили органи виконавчої влади про проведення народного Віче з приводу обговорення актуальних питань 15 червня 2014 року на Ювілейні площі міста Тетієва. Доцільно зазначити, що на сьогоднішній день на обліку в районі перебуває 36 громадських організацій та 15 політичних партій. Тому при  вирішенні актуальних питань необхідно враховувати думку всіх громадських організацій, політичних партій та більшої частини населення Тетіївщини.

Виходячи з політичної ситуації, яка склалася в районі та в країні в цілому, складними подіями на сході України, з метою зменшення суспільної напруги та території нашого району є пропозиція щодо скликання активу Тетіївщини та утворення Громадської Ради. До складу Ради запросити керівників підприємств, представників громадських організацій, представників малого та середнього бізнесу, депутатів місцевих рад, представників політичних партій, силових структур та відомих людей, що внесли свій вклад в розвиток району.

Роботу Ради направити на обговорення проблем політичного та економічного життя району, вироблення пропозицій по вдосконаленню законодавства, вирішення конфліктних ситуацій не через стихійні зібрання, а шляхом проведення конструктивного діалогу в рамках існуючих законодавчих актів.

 

Начальник Тетіївської ОДПІ    Гавренкова Т.С.

В.о. начальника Тетіївського РВ ГУМВС    Захарчук Ю.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь