Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ`ЯЗКУ!

Дата: 16.11.2018 09:53
Кількість переглядів: 45

Ми живемо в еру стрімкого розвитку інформаційних технологій. Завдяки сучасним засобам зв’язку зникли кордони – ми можемо, незважаючи на відстань, вільно спілкуватися й обмінюватися думками. Уже звичним для нас стало оперативне отримання актуальної інформації у будь-який час доби. Щодня телебачення, радіо та Інтернет допомагають нам формувати своє бачення світу, бути свідками подій, які відбуваються в різних куточках планети. Однак для того, аби ми побачили один-єдиний фото- чи відеокадр, працює ціла команда, без самовідданої та подекуди невидимої роботи якої це було б неможливим.

Ваша плідна і натхненна праця є запорукою успішної роботи по інформуванню населення стосовно актуальних подій, що відбуваються у світі та в місті.

Прийміть найщиріші слова подяки за вашу сумлінну, наполегливу та нелегку працю, за об’єктивність, оперативність та ґрунтовність в наданні інформації. З нагоди професійного свята зичу вам невпинного професійного росту, невичерпної енергії, натхнення, мирного неба та міцного здоров’я. Нехай Ваші сьогоднішні досягнення стануть стимулом для нових звершень, а професійні якості, знання й чесноти служать на благо розвитку нашого міста та України!

Міський голова Тетіївської ОТГ  Руслан Майструк

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь