Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сервісні центри МВС Київської області інформує!!!

Дата: 17.08.2022 13:02
Кількість переглядів: 49

Cервісні центри МВС Київської області отримали майже 600 оцінок через Telegram-бот «Твій ГСЦ МВС»
Сервісні центри МВС завжди прагнуть бути відкритими до кожного відвідувача, подивитися на свою роботу очима клієнтів, щоб і надалі створювати комфортні умови та підвищувати стандарти надання державного сервісу. Нам важливо почути думку кожного щодо якості обслуговування.
 
У сервісних центрах МВС Київської області 14 червня нинішнього року запроваджено новий проєкт «Твій ГСЦ МВС». Він передбачає залучення громадян до оцінки рівня наданих державних послуг, зокрема, й через соціальні мережі, що є потужними каналами для комунікації з клієнтами. Наші адміністратори пропонують відвідувачам у сучасний і зручний спосіб – через Telegram-бот – висловлювати свої думки щодо роботи наших центрів і виставляти бали, відповідні якості послуг одразу ж під час їх отримання. Опрацювання відгуків адміністраторами центрів триває в режимі реального часу і зворотній зв’язок з клієнтами відбувається майже миттєво, а результати пливу на поліпшення сервісу відвідувачі можуть відчути й побачити навіть у день візиту.
 
Стати учасником проєкту «Твій ГСЦ МВС» може будь-хто під час відвідин обраного сервісного центру МВС. Для цього необхідно звернутись до сервісного центру й отримати послугу, наприклад, з реєстрації транспортного засобу чи обміну посвідчення водія. Поки адміністратор готує до видачі документи, клієнти мають змогу на наших інформаційних носіях смартфоном зчитати QR-код, який переадресовує користувачів на форму-опитувальник з набором запитань з оцінками рівня задоволеності та функцією надсилання коротких повідомлень, що генеруються для кожного ТСЦ МВС окремо. Це – у разі, якщо у клієнтів є додаткові коментарі до виставлених балів. Для цього у чат-боті користувачу потрібно натиснути кнопку «Повідомлення до ГСЦ МВС» і після залишеного відгуку клікнути «Надіслати повідомлення», щоб адміністратори центру його отримали. Це займає не більше хвилини часу. Проте, має неабиякий ефект. Спробуйте і ви!
 
«За два місяці дії проєкту «Твій ГСЦ МВС » в Київської області 9 територіальних сервісних центрів МВС отримали 592 оцінки і 167 повідомлень від клієнтів. Жодне звернення не залишилось поза нашою увагою», — зазначив начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області Микола Горбонос.
 
Тож підвищуємо стандарти надання державного сервісу разом!
 
Нагадаємо: консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88, або на сторінці https://www.facebook.com/hsc.gov.ua Головного сервісного центру МВС у Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші запитання та корисну інформацію черпайте на сайті: https://hsc.gov.ua/index/poslugi/faq/
 
Facebook (https://www.facebook.com/hsc.gov.ua)
Log in or sign up to view
See posts, photos and more on Facebook.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь