Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 21.11.2018 16:29
Кількість переглядів: 89

21 листопада 2018 року на базі Тетіївського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Калинка» відбувся семінар-практикум директорів ЗДО «Реалізація сучасних принципів організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти».

Семінар розпочала методист з дошкільної освіти МК виконавчого комітету Тетіївської міської ради Волинець Т.Є., яка зазначила, що сучасна дитина росте та розвивається у швидкозмінному середовищі. Щодня вона стикається зі стрімким потоком інформації, багато контактує в реальному й віртуальному світах. Аби стати успішною особистістю, їй потрібні знання та уміння, які б дали змогу застосовувати інформацію, керувати цими контактами. Допомогти дошкільникам в цьому повинен педагог нової формації, який працює на майбутнє і водночас є центральною фігурою у модернізації освітнього процесу закладу дошкільної освіти.

Директор Тетіївського ЗДО (ясла-садок) «Калинка» Любаренко О.М. ознайомила учасників семінару із тенденціями розвитку та сучасним інноваційним простором дошкільного закладу. Олександра Миколаївна звернула увагу на впровадження інноваційних програм та технологій в освітній процес закладу та продемонструвала супровід професійного зростання педагогів закладу.

Заключним акордом семінару було інтегроване заняття для старших дошкільників «Ми діти твої, Україно». Присутні з захопленням поспостерігали за однією зі сторінок історії України – козацтвом, запоріжською Січчю, островом Хортиця та іншими цікавими подіями.

Підведення підсумків семінару пройшло у формі «Відкритого мікрофону», який для учасників виявився надихаючим, новаторським, емоційно насиченим і надзвичайно позитивним. Кожен учасник висловив свою думку, щодо ефективності науково-методичного супроводу професійного зростання педагогів закладу та відзначив сучасний новаторський підхід до освітнього процесу педагогічного колективу Тетіївського ЗДО (ясла-садок) «Калинка». 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь