Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕМІНАР ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ .

Дата: 29.11.2019 14:40
Кількість переглядів: 51

 В рамках проведення загальнообласної Декади зайнятості з нагоди  Міжнародного дня людей з інвалідністю, яке відзначається у світі 3 грудня згідно спеціальної резолюції Генеральної асамблеї ООН від 04.10. 1992 року №А/RES/74/3, 29 листопада 2019 року Тетіївською районною філією Київського обласного центру зайнятості, за участю осіб з інвалідністю, учасників АТО, фахівців районної філії, представників органи влади та місцевого самоврядування, представників соціального захисту населення, Пенсійного фонду було проведено розширений семінар для даної категорії осіб .

Відкрила захід виконуюча обов’язки директора Тетіївської районної філії-Валентина Криворученко, яка в своєму виступі ознайомила учасників семінару   зі станом регіонального ринку праці та перспективами зайнятості осіб з інвалідністю в районі та за його межами, можливості адаптації в суспільстві відповідно до сучасного ринку праці.

Алла Сосунович - начальник Тетіївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління Пенсійного фонду ознайомила присутніх з порядком звернення за призначенням пенсій для осіб з інвалідністю .

Юрій Гринюк - начальник управління соціального захисту населення Тетіївської РДА та завідувач сектору з питань інтеграції внутрішньо переміщених осіб та забезпечення засобами реабілітації осіб з інвалідністю Людмила Тимчук розповіли про забезпечення засобами реабілітації осіб з інвалідністю, забезпечення транспортом та санітарно-курортним лікуванням , про психологічну підтримку та професійну адаптацію учасників АТО.

Сергій Денисюк - секретар Тетіївської міської ради розповів про послуги, які надає об’єднана територіальна громада для осіб з інвалідністю, перспективи розвитку підприємств, організацій , установ, щодо створення спеціальних місць для даної категорії осіб, стану дотримання квоти працевлаштування даних осіб до суб’єктів господарювання.

Оксана Марищук - заступник директора Тетіївської районної філії ознайомила з додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає служба зайнятості особам з інвалідністю та учасникам АТО .

Даний захід був призначений для підвищення мотивації до праці людей з інвалідністю та дозволив учасникам заходу розглянути свої мотиви до трудової діяльності, способи подолання перешкод, які стоять на заваді працевлаштуванню, замислитися над можливістю організації власної справи у формі малого підприємництва та сомозайнятості.

Учасники семінару розглянули багато проблемних питань, які стосуються організації та проведення роботи зі сприяння зайнятості людей з інвалідністю та вирішили надалі на основі принципів соціального партнерства надавати всебічну підтримку громадянам даної категорії.  

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь