Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження "Про скликання сімнадцятої сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 09.12.2022 18:45
Кількість переглядів: 14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

09 грудня 2022 року                  Тетіїв                                     № 145

Про скликання сімнадцятої  сесії

 міської ради восьмого скликання

 

Відповідно до розділу 3 частини 8 статті 42,  пункту 4 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Скликати сімнадцяту сесію міської ради восьмого скликання    20 грудня  2022 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення міської ради з порядком денним:
  2. 1. Про внесення змін до рішення тринадцятої сесії міської ради VІІІ скликання від 24.12.2021   № 557-13-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної  громади на 2022 рік» та додатків до нього.
  3. 2. Затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2022 року.
  4. 3. Про затвердження Програми по забезпеченню культурного розвитку Тетіївської міської територіальної громади на 2023-2026 роки.
  5. 4. Про затвердження Програми підтримки та розвитку молоді Тетіївської  міської територіальної громади на 2023-2026 роки «Молодь Тетіївщини».
  6. 5. Про затвердження Програми співробітництва в організації Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування на 2023-2025 роки.
  7. 6. Про затвердження Програми по розвитку благоустрою та інфраструктури Тетіївської міської територіальної громади  на 2023 рік.
  8. 7. Про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами на території населених пунктів Тетіївської міської ради на 2023-2027 роки.
  9. 8. Про затвердження Програми про фінансову підтримку комунальних підприємств на 2023 рік.
  10. 9. Про затвердження Програми організації безоплатного поховання загиблих (померлих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні по Тетіївській міській територіальній громаді на 2023 рік.
  11. 10. Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті на 2023- 2025 роки.
  12. 11. Про затвердження Програми  підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей на 2023-2025 роки.
  13. 12. Про затвердження Програми сприяння діяльності Другого відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2023 рік.
  14. 13. Про затвердження місцевої  цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023-2025 роки.
  15. 14. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату виконавчого комітету Тетіївської міської ради та її виконавчих органів  на 2023 рік.
  16. 15. Про бюджет Тетіївської міської ради на 2023 рік.
  17. 16. Про результати діяльності Тетіївського відділу поліції на території Тетіївської міської ради.
  18. 17. Звіт керівників КП «Благоустрій» та КП «Дібрівка-Обрій» Тетіївської міської ради про роботу за звітний  період.
  19. 18. Звіт керівника КП «Тетіївтепломережа» Тетіївської міської ради про роботу за звітний період.
  20. 19. Звіт керівника КП «Тетіївводоканал» Тетіївської міської ради про роботу  за  звітний період.
  21. 20. Про роботу закладів культури та спорту за звітний період.
  22. 21. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через управління адміністративних послуг виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  23. 22. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства  «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради та затвердження його в новій редакції.
  24. 23. Про надання дозволу на списання комунального майна спільної власності, що знаходиться на балансі Комунального підприємства  «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради.
  25. 24. Про закріплення та передачу в оперативне управління Комунальному підприємству  «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради комунального майна.
  26.  25. Про затвердження Положення про надання платних медичних послуг Комунальним підприємством «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради та Переліку платних медичних послуг та тарифів, що надаються КП «КНП «Тетіївський ЦПМСД»».
  27. 26. Про затвердження Положення про спостережну раду комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради.
  28. 27. Про затвердження Положення про опікунську раду при комунальному некомерційному підприємстві «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради.
  29. 28. Про затвердження типового положення про піклувальну раду загальноосвітніх навчальних закладів відділу освіти Тетіївської міської ради.
  30. 29. Про делегування виконавчому комітету Тетіївської міської ради окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади.
  31. 30. Про визначення органу приватизації та  затвердження Положення про орган приватизації.
  32. 31. Про прийняття об’єкта у комунальну власність Тетіївської територіальної громади.
  33. 32. Про включення до Переліку другого типу з метою продовження договору оренди без проведення аукціону нежитлового приміщення площею 33,14 кв. м., що знаходиться за адресою: вул. Януша Острозького, 5 в місті Тетієві Білоцерківського району Київської області.
  34. 33. Про надання згоди орендарю на здійснення невід'ємних поліпшень частини нежитлового приміщення, що знаходиться по вулиці Соборна, 50 в місті Тетієві Білоцерківського району Київської області.
  35.  34. Про затвердження звіту суб'єкта оціночної діяльності про оцінку ринкової вартості нерухомого комунального майна.
  36. 35. Про завершення приватизації об’єкта малої приватизації комунальної власності – нежитлової будівлі котельні, що знаходиться по вулиці Сікорського, 3А в селі П’ятигори Білоцерківського району Київської області.
  37. 36. Про затвердження плану роботи сесій Тетіївської міської ради VІІІ скликання на 2023 рік.
  38. 37. Питання в галузі земельних відносин.

2. Відповідно до пункту 2 частини 3 статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», секретарю міської ради Наталії Іванюті  розпорядження про скликання сесії ради довести до відома  депутатів і населення.

 

 

      Міський голова                                                    Богдан БАЛАГУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь