Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження "Про скликання п’ятнадцятої сесії міської ради восьмого скликання"

Дата: 18.02.2022 15:41
Кількість переглядів: 28

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

18 лютого 2022 року                    Тетіїв                                               № 27

Про скликання пятнадцятої  сесії

 міської ради восьмого скликання

 

Відповідно до розділу 3 частини 8 статті 42,  пункту 4 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Скликати п’ятнадцяту сесію міської ради восьмого скликання 01 березня  2022 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення міської ради з порядком денним:

 

  1. Звіт про виконання міського бюджету за 2021 рік.
  2. Про внесення змін до рішення тринадцятої сесії міської ради VІІІ скликання від 24.12.2021  № 557-13-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2022 рік» та додатків 1, 3, 5  до нього.
  3. Про внесення змін до Положення про Управління фінансів Тетіївської міської ради затвердженого рішенням другої позачергової сесії  міської ради восьмого скликання від 24.12.2020 № 30-02-VIIІ.
  4. Про затвердження старост Тетіївської міської ради.
  5. Про проведення негайних аварійно-відновлювальних робіт на гідротехнічній споруді  на р. Роська,  розташованої на землях Кашперівського старостинського округу Тетіївської міської територіальної громади.
  6. Про внесення змін до Програми захисту населення і території Тетіївської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки.
  7. Про Затвердження Положення про службу у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради у новій редакції.
  8. Про затвердження Положення про відділ по роботі в старостинських округах управління адміністративних послуг виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  9. Про затвердження Положення про відділ організаційно-інформаційного забезпечення та діловодства виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  10. Про затвердження Положення про відділ економіки, інвестицій та агропромислового розвитку виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  11. Про затвердження Положення про управління правового забезпечення, комунального майна, закупівель та кадрової політики виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  12. Про затвердження Положення про відділ правового забезпечення управління правового забезпечення, комунального майна, закупівель та кадрової політики виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  13. Про затвердження Положення про сектор комунального майна та закупівель управління правового забезпечення, комунального майна, закупівель та кадрової політики виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  14. Про затвердження Положення про сектор кадрової політики управління правового забезпечення, комунального майна, закупівель та кадрової політики виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
  15. Про прийняття артезіанської свердловини у комунальну власність Тетіївської міської територіальної громади.
  16. Про звільнення від сплати частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до бюджету Тетіївської міської ради на 2022 рік.
  17. Про надання  відділу містобудування та архітектури  виконавчого комітету Тетіївської міської ради повноважень  щодо присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна.
  18. Про затвердження детального плану території 3,58 га  стрілецького клубу «Зелений гай».
  19. Про затвердження Положення про загальні збори трудового колективу Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївська центральна  лікарня» Тетіївської міської ради.
  20. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2022 році.
  21. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – нежитлової одноповерхової будівлі (котельні), що знаходиться по вулиці Сікорського, 3А в селі П’ятигори Білоцерківського району Київської області.
  22. Про затвердження звіту суб’єкта оціночної діяльності про оцінку ринкової вартості нежитлової одноповерхової будівлі (котельні), що знаходиться по вулиці Сікорського, 3А в селі П’ятигори Білоцерківського району Київської області.
  23. Про затвердження умов продажу об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2022 році.
  24. Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з приватизації нерухомого майна комунальної власності – нежитлової будівлі по вул. Цвіткова, 26-Я в місті Тетієві Білоцерківського району Київської області.
  25. Про передачу в господарське відання та на баланс КП «Дібрівка-Обрій» майна комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади (старостат в селі Дібрівка, вул. Степова, 2).
  26. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – нежитлового приміщення, що знаходиться по вул. Цвіткова, 26 Я в місті Тетієві Білоцерківського району Київської області.
  27. Про включення до переліку першого типу частини нежитлової будівлі, що знаходиться по вул. Соборна, 17 в місті Тетієві Білоцерківського району Київської області.
  28. Питання в галузі земельних відносин.
  29. Різне.

 

2. Відповідно до пункту 2 частини 3 статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», секретарю міської ради Наталії Іванюті,  розпорядження про скликання сесії ради довести до відома депутатів і населення.

 

Міський голова                                                Богдан БАЛАГУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь