Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РЕКОРДНА СУМА БОРГУ ЗА ДОСТАВКУ ГАЗУ НА КИЇВЩИНІ СТАВИТЬ ПІД ЗАГРОЗУ БЕЗПЕКУ ГАЗОПОСТАЧАННЯ!

Дата: 12.06.2020 09:40
Кількість переглядів: 27

Населення Київської області заборгувало за доставку газу 81 млн грн. У компанії зазначають, що це рекордна сума по регіонам України.

«Існуюча заборгованість загрожує безпеці газопостачання. Якщо жителі області і далі не будуть сплачувати за доставку газу, то компанія не зможе провести планові ремонти. Несвоєчасна підготовка до опалювального сезону може призвести до його зриву», - розповідає Руслан Писанко директор технічний АТ «Київоблгаз».

Зазвичай отримані кошти витрачаються на роботу аварійної газової служби, ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримку тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів. Частина коштів необхідна на виплати зарплат співробітникам багатотисячного колективу компанії, які в період карантину продовжують безперервно працювати для забезпечення безперебійної та безаварійної доставки газу споживачам.

Нагадаємо, щоб завантажити онлайн-рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-бота Viber 7104.ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Газова компанія дякує усім своїм клієнтам, які знайшли можливість і своєчасно розрахувалися за доставку газу, зробивши свій внесок у безпеку газорозподільної системи Київської області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь