Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РАЗОМ ЗРОБИЛИ ДОБРУ СПРАВУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ

Дата: 11.10.2018 15:11
Кількість переглядів: 48

Роками в селі Тайниці Тетіївської ОТГ стояла напіврозвалена автобусна зупинка. І куди люди не зверталися, нікому до цього діла не було.

За 10 місяців своєї роботи заступнику міського голови з гуманітарних питань Тетяні Подашевській вже вдалося дещо зробити для села. Нещодавно подарували дітям Тайниці чудовий дитячий майданчик. Ремонтується вхід до сільської ради, бо можна було ноги зламати. Поряд з сільською радою та будинком культури побудували вбиральню, якої там ніколи не було, відновлено частково вуличне освітлення, влітку батьки та діти за допомогою Тетяни Подашевської побували на екскурсії в Умані, Горошківська школа, де навчаються діти з Тайниці, отримала нову навчальну дошку. Багато хто отримав допомогу за особистими зверненнями. А сьогодні повним ходом, з ініціативи Тетяни Леонтіївни, за підтримки міського голови Руслана Майструка, йде реконструкція автозупинки.

  • Якщо не хочуть робити, то розводять руками, а якщо мають бажання щось корисне зробити для людей, то шукають можливості, - каже Подашевська. - Писати набагато легше, ніж засукати рукава і вирішувати проблеми. В мене немає часу витрачати його на дебати з тими, хто сам палець об палець не вдарив, а дії інших коментує. Справ багато. Зараз в планах ямковий ремонт в Тайниці і не тільки, а тут така бюрократія, що нам з Русланом Майструком доводиться в області оббивати пороги. Думаю, впораємося, - підкреслює Тетяна Подашевська.   

Цегла для будівництва зупинки приїхала з сусіднього району від депутата Київської обласної ради Миколи Фурдичка, колеги Тетяни Леонтіївни, цемент і ще деякі будівельні матеріали передав Святослав Строянівський. А можна було також сидіти і розводити руками: так коштів немає!

Та треба перейматися проблемами людей і мати велике бажання їм допомогти. А все останнє з'явиться, - резюмує Подашевська.  

Заступник міського голови з гуманітарних питань Тетіївської міської ради Тетяна Подашевська дякує за допомогу депутату Київської обласної ради Миколі Фурдичку, підприємцю Святославу Строянівському, начальнику відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою виконавчого комітету Тетіївської міської ради Петру Дем’янчуку, директору КП «Дібрівка-Обрій» Олександру Фармагею. Разом зробили добру справу для людей. І при чому тут політичні амбіції.

 

 

 

  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь