Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 09.11.2017 08:39
Кількість переглядів: 42

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди вашого професійного свята!

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну!

Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності! Адже, культура — найважливіша складова нашого життя. Це відображений в різних проявах і традиціях самобутній дух народу.

Невловимою невидимою силою ваша робота єднає всіх нас, допомагає зберегти індивідуальність і робить Тетіївчан несхожими на інших українців. Просвітницький характер вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину нашого міста.

Ми Високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.

Щиро вдячні працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек, музичної школи, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки.

Сподіваємось і віримо, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним і дарує нові життєві перемоги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

Бажаємо вам вдячних цінителів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!

Зі святом!

Міський голова,

Руслан Майструк

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь