Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ МІСТА ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Дата: 01.05.2021 10:18
Кількість переглядів: 303

Шановні тетіївчани! Вітаю вас із Днем міста!
День народження нашого міста — це свято не лише для всіх його жителів, але й для тих наших краян, кого доля закинула далеко від рідної домівки. Недаремно місто чи село, де людина народилася і виросла, називають “малою батьківщиною”.
Кожен, хто бував в нашому місті любить його за душевність і особливу атмосферу, за привітних людей і давню історію, тихі вулички і мальовничі краєвиди. Протягом минулих століть Тетієву та тетіївчанам судилося пройти через немало складнощів і випробувань. У нас були злети і падіння. Були радісні і трагічні сторінки в літописі життя. Але найцінніше в великій історії нашого міста — це люди. Кожен із нас щодня вносить свій вклад у розвиток і процвітання міста, робить все для того, щоб воно було красивим і затишним.
Щиро дякую усім тетіївчанам за любов та вірність рідному місту! Вірю, що попереду у нього щасливе майбутнє.. Тому, усім бажаю мирного неба, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій. Я вклоняюся вам за вашу працю і таланти, які ви віддаєте рідному місту.
На жаль, у зв’язку з карантином, ми не можемо відсвяткувати день міста з концертами та масовими гуляннями. Але я впевнений, що разом ми подолаємо усі тимчасові негаразди і досягнемо успіху.
Бажаю всім землякам невичерпної енергії, творчого натхнення, життєвих гараздів. Нехай між нами панують мир і злагода, взаємна повага і довіра, а в кожній родині оселяться затишок, мир, любов і добро!
З повагою, міський голова Богдан Балагура.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь