Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ІЗ ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Дата: 13.06.2017 13:28
Кількість переглядів: 152

Шановні воїни, ветерани війни, захисники України!
 
   Прийміть найщиріші вітання із Днем захисника України, яке ми в цьому році відзначаємо вперше як державне свято, водночас з Днем Українського козацтва.
Відзначення Дня захисника України саме у цей день тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українського війська на Покрову Пресвятої Богородиці.
День захисника України - це свято усіх, хто захищає свою Вітчизну, а також нагода згадати звитяги предків, які своїм ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу і незалежність.
Подвиг захисників України різних часів — це та велика і велична правда історії, яку не зможе спотворити і перекреслити жодна політична кон’юнктура.
Українське козацтво, яке є уособленням національного характеру, це – гідний взірець для молоді, яка доводить свою вірність єдиній соборній державі - Україні, відстоюючи вже в наш час у жорстоких боях на Сході її незалежність і цілісність.
Захисники України сьогодні - учасники бойових дій, є прикладом реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочним свідченням єдності всіх поколінь нашого народу.
Захист України – це праця, покликання і присяга самому собі всього українського народу: волонтерів, медиків, військових, мирних громадян , які підтримують армію. Саме в цьому сила наших захисників: сила робити те, що іноді здається неможливим, спільна сила нескореності і перемоги!
Щиро бажаю усім захисникам України здоров'я, завзяття, сили та єдності на шляху до відродження кращих національних традицій - в ім’я миру та спокою на українській землі.
 
Міський голова                                                      Р. Майструк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь