Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2018 11:04
Кількість переглядів: 848

   Епохальна та довгоочікувана для всього українського народу подія сталася 22 січня 1919 р. – на Софійській площі у м. Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Дві українські держави, що у важкій боротьбі вибороли незалежність від різних імперій, об’єдналися під спільними знаменами. Єдиний український народ оголосив про своє споконвічне бажання жити у власній незалежній і соборній державі.

   Соборність України – це святий і неперехідний символ єднання нації. У нас одна країна і єдиним є прагнення зробити наші міста та села, їх мешканців щасливими та заможними. Адже всіх нас згуртовує в єдиний народ наша Батьківщина – незалежна Україна.

   З нагоди Дня Злуки у всіх містах незалежної України щорічно 22 січня створюють живі ланцюги єднання. Теплі і щирі привітання з Днем соборності України несуть віру і надію, що український народ згуртований та єдиний, а території країни будуть соборними.
   Шановні земляки! Дозвольте побажати усім вам здоров’я та благополуччя, миру й добробуту, мудрості і чуття єдиної родини, довголіття, особистих і суспільних досягнень та мирного неба над головою! Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у всіх справах - у розбудові соборної демократичної України! Бо у єдності – наша сила!


Зі святом вас, дорогі Тетіївчани!!!


З Днем Соборності!

Міський голова                                    Р. Майструк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь