Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОВЕДЕНО РЕЙД ПО БОРОТЬБІ З БРАКОНЬЄРСТВОМ

Дата: 20.05.2019 08:42
Кількість переглядів: 70

 

 

 

 

 

16 травня 2019 року громадським інспектором з охорони довкілля України та працівниками КП «Муніципальна варта» було проведено рейдові перевірки по боротьбі з браконьєрством на території Тетіївської ОТГ. Загалом під час рейду виявлено та вилучено один екран та 2 безгосподарські риболовні сітки, загальною довжиною 20 метрів. Встановити хто є власником браконьєрських знарядь так і не вдалося. Сітки та екран вилучені для подальшого знищення, а виявлену рибу в них повернуто до водойми.
Тетіївська міська рада нагадує, що відповідно до «Правил любительського і спортивного рибальства» п. 4.4. в нерестовий заборонний період любительське рибальство може бути дозволено органами рибоохорони на спеціально визначених ділянках водойм однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега. Відповідно до п. 4.6. дозволяється одній особі вилов за одну добу перебування на водоймі таких видів у таких кількостях: риба – 3 кг, раки — 30 шт. Вивезення з водойми риби та безхребетних – як у свіжому, так і в обробленому вигляді, – незалежно від терміну перебування на водоймі дозволяється в розмірі не більше за добову норму, за винятком випадків, коли вага однієї рибини перевищує встановлену норму вилову. Також, п. 4.11. - забороняється лов риби і водних безхребетних, менших за розміри, вказані в додатку цих Правил рибальства – (мінімальні розміри риб і водних безхребетних, дозволених до вилову рибалками-любителями: сазан, щука – 35 см, сом – 70 см, судак – 42 см, плітка – 18 см, лящ – 32 см, рак – 10 см тощо).
Шановні рибалки! Звертаємося до вас із проханням свідомо ставитися до діючих вимог чинного законодавства щодо збереження рибних ресурсів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь